Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μία ανάσα μακριά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μία ανάσα μακριά!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Με μία νίκη ή δύο ισοπαλίες στα εναπομείναντα ματς η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την «βασίλισσα» Ρεάλ, υπέταξε έστω και δύσκολα τη Γρανάδα 2-1 και συνέχισε το αήττητο σερί που την διατηρεί στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Κρατάει έτσι το σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου, αφού θέλει ακόμα μία νίκη (ή δύο ισοπαλίες) και κατακτά το πρωτάθλημα ότι κι αν κάνει η Μπάρτσα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και οι «μερένχες» χρειάστηκαν 16 λεπτά για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Μεντί άνοιξε το σκορ στο 10’ και 6 λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο β μέρος, η Γρανάδα κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως, με τον Ματσίς να μειώνει σε 1-2 στο 50’. Το σκορ παρέμεινε έτσι με την Γρανάδα να μην μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Σπουδαία νίκη για την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 2-1 της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Με το αποτέλεσμα αυτό, τα «κίτρινα υποβρύχια» παρέμειναν στην 5η θέση. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ ανέβηκε στην 7η θέση και είναι μια ανάσα μακριά από την συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ήρεμο, αφού οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.

Όμως, στο β μέρος, το παιχνίδι άλλαξε εντελώς με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμό και να κυνηγάνε το γκολ. Στο 61’ ο Χοσέ άνοιξε το σκορ για την Σοσιεδάδ. Η οποία πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 75’ με τον Γιορέντε. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε μόνο να μειώσει με τον αρχηγό της. Ο Καθόρλα στο 85’ έγραψε το τελικό 1-2.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Αλαβές και Χετάφε έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Παραιτήσεις από την εφέσεων μετά το άδειασμα του CAS
Η ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και η επιστροφή της Ίντερ
Η Ιντερ πιέζει τη Λάτσιο για τη 2η θέση και υποδέχεται την Τορίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις