Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Κορυφή vs ουράς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Κορυφή vs ουράς

Serie A - προαναγγελία: Στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής στη Serie A οι νερατζούρι υποδέχονται την “γκρανάτα” στο « Μεάτσα».

Serie A – προαναγγελία: Στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής στη Serie A η Ίντερ κοντράρεται με την Τορίνο, στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την Λάτσιο που είναι στην 2η και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για το υψηλότερο δυνατόν πλασάρισμα, κυρίως για λόγους πρεστίζ! Προέρχονται άλλωστε από ισοπαλία με την Βερόνα και θέλουν να αντιδράσουν.

Από την άλλη, η Τορίνο βρίσκεται στην 16η θέση. Με το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Λόγκο θα πάρει διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και θα ανέβει στην 13η θέση. Διανύει μια κακή σεζόν και έχει 5 βαθμούς διαφορά από την Λέτσε, που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι «ταύροι» προέρχονται από την σημαντική νίκη με την Μπρέσια και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Χωρίς Λουκάκου

Στα αγωνιστικά νέα, το έργο της Ιντερ θα είναι δύσκολο απέναντι στον Μπελότι και την παρέα του, αφού θα αντιμετωπίσουν τους φιλοξενούμενους χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Ρομέλου Λουκάκου (20 γκολ, 2 ασσίστ). Για τους φιλοξενούμενους, δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και θα κοντράρουν την Ίντερ με όλα τους τα όπλα στην φαρέτρα.

Δείτε ακόμη:

Ισόπαλες 2-2 Νάπολι και Μίλαν
Η Λεγκανές κέρδισε τη Βαλένθια 1-0 και ελπίζει σε σωτηρία!
Άλωσε το “Καραϊσκάκης”, 0-1 τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις