Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Μέρα ισοπαλιών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Μέρα ισοπαλιών

Serie A - αγωνιστικό: Η Τζένοα κέρδισε 1-0 τη Σπαλ και έμεινε στο όριο εκτός της επικίνδυνης ζώνης - Ισόπαλα τα άλλα ματς της ημέρας!

Serie A – αγωνιστικό: Σε ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα, η Νάπολι ήρθε ισόπαλη σε 2-2  απέναντι στην Μίλαν. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 6η θέση και οι φιλοξενούμενοι πίσω τους, με ένα βαθμό διαφορά. Το παιχνίδι είχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Ντι Λορέντζο στο 20’. Οι Ναπολιτάνοι αντέδρασαν γρήγορα και ισοφάρισαν με τον Ντι Λορέντσο, στο 34’. Στο β μέρος, οι δύο ομάδες ξύπνησαν  και έπαιξαν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έκαναν φάσεις χωρίς να μπορέσουν να βρουν τον στόχο. Ο Μέρτενς έκανε το 2-1 στο 60’. Ο Κεσί εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 2-2.

Η Τζένοα υποδέχτηκε την Σπαλ και πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-0. Με το αποτέλεσμα αυτό,  οι Γενοβέζοι παρέμειναν ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και η Σπαλ στην τελευταία θέση με  19 βαθμούς. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τον Πάντεφ να ανοίγει το σκορ στο 24’. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα χαμένο πέναλτι. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι για να καθαρίσουν νωρίς το ματς. Το πέτυχαν με τον Σούνε, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στο 54’.

Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλίες στα άλλα τρία ματς

Στα άλλα αποτελέσματα, Η Κάλιαρι αναδείχθηκε ισόπαλη με την Λέτσε, στο 0-0. Ενώ, ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Φιορεντίνα και Βερόνα (Φαραόνι 18’, Κουτρόνε 90+7), αλλά και η Πάρμα με την Μπολόνια, στο 2-2 (Ντανίλο 3’, Σοριάνο 16’, Κούρτιτς 90+3’, Ινγκλέζε 90+5’). Στο Ούντινε, η Ουντινέζε ηττήθηκε με 1-3 από την Σαμπντόρια ( Λασάνια 47’, Κουαλιαρέλα 45+1’, Μπονατσόλι 84’, Γκαμπιατίνι 90+4’).

Δείτε ακόμα:

Η Τότεναμ 2-1 την Αρσεναλ, αφεντικό στη μάχη Ευρώπης!
Η ΑΕΚ διπλό 1-3 με Παναθηναϊκό, σε “τελικό” η 2η θέση!
F1: “Βόλτα στο πάρκο” για τον Χάμιλτον η πρωτιά στο Σπίλμπεργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις