Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανάσανε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανάσανε!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κινδυνεύουν να μείνει εκτός Ευρώπης οι “νυχτερίδες” - Ρίχνει Εσπανιόλ και σφραγίζει το Τσάμπιονς Λιγκ η Σεβίλλη 2-0

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ήττα σοκ για την Βαλένθια. Η Λεγκανές υποδέχτηκε τις «νυχτερίδες» και κέρδισε με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη και τώρα είναι στο χέρι τους η υπόθεση παραμονή! Από την άλλη, η Βαλένθια παρέμεινε στην 9η θέση και στον επόμενο αγώνα θέλει νίκη αν θέλει να βγει στην Ευρώπη.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλά και άνοιξε γρήγορα το σκορ. Ο Πέρεζ έκανε το 1-0 στο 18’, με πέναλτι. Στο β μέρος, η Βαλένθια ανέβασε ρυθμό και άρχισε να απειλεί την Λεγκανές, που, αμυνόταν καλά. Δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ και γνώρισε την ήττα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη νίκησε με 2-0 την Εσπανιόλ, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση και θέλουν να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην προτελευταία θέση και τώρα έχουν δυσκολότερο έργο. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές. Οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0, στο 43’ με τον Οκάμπος. Το πιο συντηρητικό και η Σεβίλλη εξασφάλισε τη νίκη στο 84’ με τον Εν – Νισήρι.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Λεβάντε ηττήθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-2 ( Γκαρσία 4’, 45+1’, Μπαχντί 71’). Η Εσπανιόλ έχασε 0-2 από την Εϊμπάρ (Εξποζίτο 25’, 36’).

Δείτε ακόμα:

Η Τότεναμ 2-1 την Αρσεναλ, αφεντικό στη μάχη Ευρώπης!
Η ΑΕΚ διπλό 1-3 με Παναθηναϊκό, σε “τελικό” η 2η θέση!
F1: “Βόλτα στο πάρκο” για τον Χάμιλτον η πρωτιά στο Σπίλμπεργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις