Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα Κέρκυρα: Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Κέρκυρα: Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μαρέβα Κέρκυρα: Mε φόντο ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα στη Κέρκυρα όπου βρέθηκαν για τα εγκαίνια του εργοταξίου στον Ερημίτη φωτογραφήθηκαν ο αεικίνητος Άδωνις Γεωργιάδης και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μαρέβα Κέρκυρα: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε εχθές μαζί με τον πρωθυπουργό, τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά και το επιτελείο του στην Κέρκυρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την σύζυγο του πρωθυπουργού, γράφοντας: «Με την αγαπημένη μου φίλη @marevagrabowskimitsotaki στα εγκαίνια του εργοταξίου στον Ερημίτη στην Κέρκυρα. Η γυναίκα αυτή είναι αξία θαυμασμού για αυτό που είναι και το σθένος που έδειξε στην άθλια επίθεση που δέχτηκε από το σύστημα Συριζανέλ και στάθηκε όρθια. Μπράβο Μαρέβα!»

Μαρέβα Κέρκυρα: Η εταιρεία που επισκέφθηκε

Η Μαρέβα Γκαμπρόφσκι σε ένα διάλειμμα της επίσκεψής της στην Κέρκυρα, δεν παρέλειψε να δείξει το ενδιαφέρον της για τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και επισκέφθηκε την μικρή και εξαιρετικά δημιουργική επιχείρηση choe- candles που τα προϊόντα ανέβασε στις ιστορίες της στο Ίνσταγκραμ.

Η εταιρεία παράγει μοναδικά κεριά με άρωμα σόγιας που είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικό κερί σόγιας και προσφέρουν μια πολυτελή και αρωματική ατμόσφαιρα. Φιλικό προς το περιβάλλον και βιοαποικοδομήσιμο, το κερί CHOE είναι διαποτιδσμένο με μεσογειακά αρώματα και διαθέτει μια μοναδική συσκευασία σαν έργο τέχνης.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν παρέλειψε να ξεναγηθεί και να μυρίσει τα εκλεκτά αρώματα της ελληνικής επιχείρησης.

Δείτε ακόμη

“Η Μαρέβα έχει ελεγχθεί από τρεις εισαγγελείς”, λέει ο δικηγόρος της – “Φανταστείτε τι θα κάνουν με έναν απλό πολίτη”

“Αιώνιο καλοκαιρινό βλέμμα” – Η υπέροχη φωτογραφία για τα γενέθλια της Μαρέβας

Δείπνο για τα ζεύγη Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου σε ταβέρνα στο Μεταξουργείο

Τα καλύτερα “κλικ” από την εντυπωσιακή εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας – Η χαλαρή Μαρέβα και ο Παπανδρέου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις