Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ελληνική προεδρία Συμβουλίου της Ευρώπης: Τα καλύτερα “κλικ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική προεδρία Συμβουλίου της Ευρώπης: Τα καλύτερα “κλικ”

Ελληνική προεδρία Συμβουλίου της Ευρώπης: Είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για τη χώρα μας, δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ελληνική προεδρία Συμβουλίου της Ευρώπης: Σε ένα συγκλονιστικό σκηνικό γεμάτο Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, παρουσία της ΠτΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ ακολούθως απηύθυνε ομιλία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα προσήλθαν στην εκδήλωση χαμογελαστοί. Ο πρωθυπουργός φορούσε ένα ανοικτό γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μοβ γραβάτα. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο, σατέν φαρδύ παντελόνι συνδυασμένο με καφέ πέδιλα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού μοίραζε χαμόγελα στους φωτογράφους, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες με το κινητό τους. Ενδιαφέρον είχε επίσης το τετ α τετ και η μικρή συνομιλία που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, o οποίος παρέστη στην εκδήλωση επειδή είναι μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ιδιαίτερα όμορφη και εντυπωσιακή ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωσης, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε ακόμη

Δείπνο για τα ζεύγη Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου σε ταβέρνα στο Μεταξουργείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις