Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφραγίζουν παραμονή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφραγίζουν παραμονή!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Τεράστιο διπλό η Γουέστ Χαμ 4-0 έριξε τη Νόριτς και μένει στην πρέμιερ! - Τσίμπησε πόντο στο Ανφιλντ η Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νίκη ανάσα για την Γουότφορντ. Οι “σφήκες” υποδέχτηκαν τη Νιούκαστλ και επικράτησαν με 2-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού στους 6 βαθμούς και πλέον έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 13η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο τους ανήκε, αφού μπήκαν καλύτερα. Οι “καρακάξες” άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Γκέιλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο β μέρος,  η Γουότφορντ ανέβασε ρυθμό και και κατάφερε να αντιδράσει. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ντίνεϊ, με πέναλτι στο 52’. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού, πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ντίνεϊ, ξανά με πέναλτι στο 82’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νόριτς – Γουέστ Χαμ 0-4

Μεγάλη νίκη της Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” κατατρόπωσαν με 0-4 τη Νόριτς και την έστειλαν στην Τσάμπιονσιπ.  Οι Λονδρέζοι με αυτό το αποτέλεσμα πήραν διαφορά 6 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Με οδηγό τον Αντόνιο, έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ , με τον Άγγλο επιθετικό. Ο ίδιος αύξησε τη διαφορά στο 45+1’. Στο β μέρος, δεν έριξε το ρυθμό του και έκανε το 0-3, στο 54’. Με τέταρτο προσωπικό του γκολ ο Αντόνιο έκανε το τελικό 0-4, στο 74’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Μπέρνλι έφτασε την διαφορά από την Γούλβς στους 2 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν βαθμολογικά. Οι “κόκκινοι” άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Ρόμπερτσον. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ροντρίγκεζ στο 69’. Η Μπέρνλι ισοφάρισε κόντρα στην ροή του αγώνα, αφού η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 3-0

Μεγάλη νίκη της Σέφιλντ. Κατατρόπωσε την Τσέλσι με 3-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι προσπέρασαν την Γούλβς  και βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Τσέλσι παρέμεινε στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να πέσει στις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο 18’ ο ΜακΓκόλντρικ έκανε το 1-0. Κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 33’, πάλι με τον ΜακΓκόλντρικ. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον ΜακΜπέρνι στο 77’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Διέλυσε την Μπράιτον η Σίτι με 5-0. Οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά και έπαιξαν για το πρεστίζ τους. Οι «Πολίτες» έκαναν πάρτι και με οδηγό τον Στέρλινγκ πήραν μια άνετη νίκη. Ο Άγγλος άνοιξε το σκορ στο 21’. Ο Ζεσούς έβαλε το δεύτερο για τη Σίτι στο 44’. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο. Ο Στέρλινγκ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 53’, κάνοντας το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σίλβα έκανε το 0-4 για τη ομάδα του Μάντσεστερ. Το τελικό 0-5 έκανε ο Στέρλινγκ στο 81’, με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία
Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος
Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις