Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ανιαρό 0-0
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ανιαρό 0-0

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Αμφίρροπο κλειστο παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις και φυσιολογική έκβαση το στείρο από γκολ ισόπαλο αποτέλεσμα

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Κόλλησαν στο μηδέν Λαμία και Λάρισα. Οι Λαμιώτες υποδέχτηκαν την «βασίλισσα του κάμπου» σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Ενα αδιάφορο ματς που είχε και αδιάφορη έκβαση, άρα ήταν μάλλον φυσιολογικό που τελείωσε 0-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Λαμία παρέμεινε στην 4η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την ΑΕΛ, που βρίσκεται στην 3η θέση. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να παίζουν κλειστά, πάντως. Δεν ρίσκαραν το παραμικρό από το πρώτο λεπτό. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και δεν υπήρχε γρήγορος ρυθμός και φάσεις. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο -προφανώς όχι καλό- ρυθμό. Οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Πιο συγκεκριμένα, η Λαμία είχε 8 σουτ (2 στο στόχο και 6 εκτός) και η ΑΕΛ είχε 6 φάσεις (3 στο στόχο και 3 εκτός).

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ελαφρώς καλύτερη

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο ημίωρο ανέβασαν λίγο τον ρυθμό τους και ήταν λίγο καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους. Ο αγώνας συνέχισε έτσι και το σκορ κόλλησε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μην επηρεάζονται βαθμολογικά με αυτό το αποτέλεσμα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σέζος (Κιλκίς), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Μαυρουδής (Ηρακλείου), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Ρόμανιτς, Αραβίδης (Σασί 84’), Καραμάνος (Βασιλόγιαννης 81’)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Γκαζάλ (Μιχαήλ 34’), Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Βινίσιους (Λουφάκης 71’), Πινακάς, Παπάζογλου.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις