Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Γκολ και θέαμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Γκολ και θέαμα

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Οι Βολιώτες υποδέχτηκαν τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 2-3 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο.

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Προσέφεραν θέαμα Βόλος και Ατρόμητος. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε πολλά γκολ και αρκετό θέαμα. Οι Βολιώτες υποδέχτηκαν τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 2-3. Οι ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά και έπαιξαν ένα επιθετικό ποδόσφαιρο.

Οι Περιστεριώτες με τον Μανούσο να πετυχαίνει τρία γκολ, κέρδισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’. Ο ίδιος αύξησε την διαφορά στο 34’ και με τρίτο προσωπικό γκολ στο 44’, καθάρισε το ματς.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ήταν η σειρά του Βόλου να απειλήσει και να κάνει παιχνίδι. Ο Κιζιρίδης μείωσε σε 1-3 στο 49’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ο  Τσοκάνης μείωσε σε 2-3, στο 68’. Παρά την πίεση που έβαλαν στον Ατρόμητο, οι φιλοξενούμενοι το χειρίστηκαν υποδειγματικά και κράτησαν το υπέρ τους σκορ. To οποίο δεν αλλάζει κάτι, ασφαλώς, καθώς η τύχη των δύο ομάδων στα πλέι άουτ έχει κριθεί αισίως εδω και καιρό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Κιζιρίδης (49’), Τσοκάνης (68’) – Μανούσος (8’, 34’, 44’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσης (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Έβρου), Στεφανής (Καρδίτσας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βόλος (Σ. Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12′ Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (Δημόπουλος 46’), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (Ζοάο 53’).

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (Κιβρακίδης 60’), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς, Ντε Πο, Ραμπέλο (Ούμπιδες 71’), Ανδρούτσος (Στρούγγης 88’), Μανούσος (Γιακουμάκης 72’).

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις