Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξανά στο +4
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξανά στο +4

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Επαγγελματικό 2-0 με την Αλαβές, ακάθεκτη προς τον τίτλο - Αλλωσε το Ανοέτα 3-2 τη Σοσιεδάδ η Γρανάδα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Συνεχίζει ακάθεκτη η «βασίλισσα». Η Ρεάλ υποδέχτηκε την Αλαβές και κέρδισε με 2-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «μερένχες» παραμένουν στην κορυφή της Λα Λίγκα, με 4 βαθμούς διαφορά από την Μπάρτσα. Από την άλλη, η Αλαβές παρέμεινε στην 17η θέση και θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες για να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 11’, με πέναλτι. Ο Μπενζεμά ανέλαβε να το εκτελέσει (έλειπε ο Σέρχιο Ράμος) και την έστειλε στα δίχτυα, ενώ, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να υπάρξει κάποια επικίνδυνη.

Στο β μέρος, η Ρεάλ διεύρυνε το προβάδισμά της σκορ πέντε λεπτά μετά την έναρξη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ασένσιο έγραψε το 2-0, στο 50’, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό. Στη συνέχεια η «βασίλισσα» έριξε τον ρυθμό της και έκανε διαχείριση δυνάμεων. Το υπόλοιπο ημίχρονο ήταν ήρεμο. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν από την Αλαβές, σε αντίθεση με εκείνους, που δημιουργούσαν συνέχεια φάσεις.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-3

Κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού, η Γρανάδα «άλωσε» το Ανοέτα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-3 σε ένα όμορφο παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα αυτό η Γρανάδα μείωσε στον ένα βαθμό από την Σοσιεδάδ και στους τρείς βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και στο 21’ άνοιξαν το σκορ με τον Πουέρτας.  Ενώ, αύξησε την διαφορά στο σκορ στο 43’, με τον Σολδάδο. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και μείωσαν σε 1-2, με τον Μέρινο στο 47’.  Ο Ογιαρθάμπαλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83’. Εκεί που έμοιαζαν ότι όλα είχαν τελειώσει, μίλησε ο Ντουάρτε.  Ο Πορτογάλος έκανε το 2-3 στο 88’, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε ακόμη:

Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Απόφαση σταθμός του CAS, δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, του επιστρέφονται οι 7 βαθμοί
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις