Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Γιουρόπα Λιγκ: Ρεβάνς στο “Μολινό”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Γιουρόπα Λιγκ: Ρεβάνς στο “Μολινό”

Ολυμπιακός - Γιουρόπα Λιγκ: Ενημερώθηκε από την ΟΥΕΦΑ ο πρωταθλητής Ελλάδας - Την Παρασκευή η κλήρωση και η χώρα του final-8

Ολυμπιακός – Γιουρόπα Λιγκ: Κλείδωσε το γήπεδο της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γούλβς (5/6 Αυγούστου), για την ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα γίνει στο «Μολινό»! Υπήρχαν πιθανότητες ο επαναληπτικός των δύο ομάδων να γινόταν σε ουδέτερο έδαφος. Το παιχνίδι τελικά θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα των «λύκων». Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν οι Πειραιώτες από την ΟΥΕΦΑ και την γνωστοποίησε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας προσκόμισαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην ΟΥΕΦΑ για την πραγματοποίηση του αγώνα. Ενώ, τόνισε πως αν υπάρξει κάποιο θέμα και αλλάξουν οι προϋποθέσεις διεξαγωγής του αγώνα, τότε η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο γερμανικό γήπεδο.

Ολυμπιακός – Γιουρόπα Λιγκ: Προς Γερμανία η 8άδα

Επιπλέον, είναι γνωστό πως η επιθυμία της ΟΥΕΦΑ είναι το φάιναλ – 8 του Γιουρόπα Λιγκ να διεξαχθεί στην Γερμανία. Ενώ, το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει η κλήρωση για τους προημιτελικούς και ημιτελικούς και της διοργάνωσης. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα ενημερωθούν για τον πιθανό αντίπαλο τους, αν περάσουν το εμπόδιο της Γούλβς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπεύθυνου του Ολυμπιακού: «Γούλβς-Ολυμπιακός. Στο Μολινό. Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA, όμως αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία”, έγραψε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας την απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας».

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούνιο
Η Βερόνα υποδέχεται την Ιντερ με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ
Η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Λεγκανές σε ματς χωρίς αύριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις