Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Λυτρωτής Σουάρεζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Λυτρωτής Σουάρεζ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Οι μπλαουγκράνα 1-0 την Εσπανιόλ και περιμένουν γκέλα της Ρεάλ - Η Βιγιαρεάλ 3-1 στη Μαδρίτη τη Χετάφε

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη της Βιγιαρεάλ, στην Μαδρίτη. Η Χετάφε υποδέχτηκε τα «κίτρινα υποβρύχια» και βίωσε την ήττα με 1-3. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Βιγιαρεάλ πήρε το  βαθμολογικό προβάδισμα απέναντι στους Μαδριλένους και μείωσε στους τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, η Χετάφε μπορεί να μείνει εκτός της πρώτης 6αδας με νίκη της Σοσιεδάδ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια σημαντική φάση, με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές.

Στο β μέρος, η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Καθόρλα στο 66’. Η Χετάφε μπόρεσε να αντιδράσει και στο 80’ ισοφάρισε με τον Ντούρο. Όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο 86’. Ο Καθόρλα με δεύτερο πέναλτι έκανε το 1-2. Τα «κίτρινα υποβρύχια» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες (αποβολή του Ιμπόρα). Παρά την απώλεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3 με τον Πένια, στο 93’.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-0

Συνεχίζει να ονειρεύεται τον τίτλο η Μπάρτσα. Οι Καταλανοί υποδέχτηκαν την Εσπανιόλ και κέρδισαν με 1-0. Έστω και δύσκολα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την νίκη και να μειώσει σε ένα βαθμό από την κορυφή (έστω και προσωρινά). Από την άλλη, ακόμα πιο δύσκολη γίνεται η παραμονή της Εσπανιόλ στην Λα Λίγκα. Το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο με τις δύο ομάδες να μένουν με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκαν οι Φατί και Λοθάνο. Το γκολ της «λύτρωσης» πέτυχε ο Σουάρεζ στο 56’.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ρεάλ Μπέτις – Οσασούνα 3-0

Σημαντική νίκη γοήτρου πέτυχε η Μπέτις. Οι Σεβιγιάνοι κατατρόπωσαν την Οσασούνα με 3-0. Το παιχνίδι δεν έχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, ήταν πλούσιο σε θέαμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Ροντρίγκεζ, στο 4’. Στη συνέχεια, διπλασίασαν το σκορ με τον Πεντράσα, στο 25’. Στο β μέρος, έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Η Μπέτις πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Αλένια έγραψε το τελικό 3-0, στο 97’.

Δείτε ακόμη:

Στο +4 η δεύτερη ΑΕΚ, το καθήκον της 2-0 με ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός ψαλίδισε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τη 2η θέση
Έλειψε το κίνητρο, όχι όμως τα γκολ και το θέαμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις