Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Νιάτα για φίλημα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Νιάτα για φίλημα!

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα και η ΑΕΚ αποσπάστηκε στο +4 - Μόνο κέρδος για το τριφύλλι η παρουσία των νεαρών παικτών

Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ: Απομακρύνεται η 2η θέση για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του βορρά” έμεινε στο στείρο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ετσι, έχασε χρυσή ευκαιρία να διατηρηθεί ζωντανός στο κυνήγι του δεύτερου εισιτηρίου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ, έμεινε στην 3η θέση με 61  βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την ΑΕΚ. Ενώ, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 4η θέση με 52 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην αφήνουν ανοιχτούς χώρους. Οι ευκαιρίες έλειψαν και ήταν μάλλον άνοστη σούπα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο β μέρος, συνέχισε να έχει την κατοχή και να κάνει τις φάσεις. Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν τις τελικές τους σε γκολ. Αριστη αγωνιστικά η άμυνα του ψυχωμένου ΠΑΟ, που μπόρεσε και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο υποδειγματικά!

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Κέρδος οι νέοι

Αριστη εμφάνιση από… την πιτσιρικαρία του ΠΑΟ που παίρνει ματς και μάλιστα του υψηλότερου συντελεστή δυσκολίας Μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός από αυτή την κατάσταση. Και αξίζει συγχαρητήρια και ο Δώνης που δεν θα είναι καν στον πάγκο για να δρέψει καρπούς της προπονητικής του συμπεριφοράς! είναι χαρακτηριστικό πως σε ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟ φεύγε ι αλώβητος ενώ την 11άδα του επάνδρωσαν μεταξύ άλλων οι Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος και έπαιξε επίσης και ο Σερπεζης!

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκόμινα (Σλοβενία), Πραπρότνικ (Σλοβενία), Βούκαν (Σλοβενία), VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίγκνασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (Τσινγκάρας 82’), Μουρίσιο, Ροντρίγκο (Μάτος 81’), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (Στοχ 62’), Τζόλης (Λημνιός  62’), Άκπομ (Σφιντέρσκι 73’)

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελτ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης (Μπεχ 81’), Μπουζούκης (Μπουζούκης 79’) , Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (Κολοβός 81’), Μακέντα (Σερπέζης 81’), Καμπετσής (Χατζηγιοβάνης 65’).

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις