Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Goal fest!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Goal fest!

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Ο Ολυμπιακός διπλό 4-2 στου Χαριλάου σε ένα χορταστικό και θεαματικό παιχνίδι

Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ: Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό. Ισοπέδωσε τον Άρη με 4-2, στο «Κ. Βικελίδης». Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, συνέχισε το αήττητο. Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη των Πειραιωτών απέναντι στον Άρη. Ενώ, οι «κίτρινοι» έχουν δεχτεί 17 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ τους.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως είχε ωραίο θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έκλεισαν τον Άρη, που ήταν αποδυναμωμένος. Άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Μασούρα. Ενώ, διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45’ με τον Χασάν.

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Το β΄ μέρος

Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν γρήγορα την διαφορά στο σκορ. Ο Μασούρας με δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 0-3, στο 49’. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει με τον Φετφατζίδη, στο 56’. Ο Ολυμπιακός απάντησε 10 λεπτά αργότερα με τον Χασάν (στο 66’). Το μόνο που κατάφερε ο Άρης, ήταν να μειώσει στο τελικό 2-4 με τον Μπαγκαλιάνη, στο 87’.

Το φίλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Φετφατζίδης (56’), Μπαγκαλιάνης (87’) – Μασούρας (34’, 49’), Χασάν (45’, 66’).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Συνοριακής (Χανίων). VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα (Διαμαντόπουλος 80’), Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Φετφατζίδης, Μαντσίνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Αλέν (Τζολάκης 77’), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (Ραντζέλοβιτς 57’), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Μπρούνο 57’), Μασούρας (Βαλμπουενά 69’), Χασάν, Λοβέρα (Ξενιτίδης 69’).

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις