Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χρυσό τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χρυσό τρίποντο

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 1-0 της Εβερτον και ήδη φλερτάρει -αν δεν “πατάει” ήδη- με θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μαζί με την νίκη επέστρεψε και η ελπίδα για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι υποδέχτηκαν την Έβερτον και με το 1-0 πήραν τους τρεις πολύτιμους πόντους, που την κράτησαν στο κυνήγι της εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον, ειναι αγκαλιά με την Ευρώπη και στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσουν να καλύψουν την διαφορά για να σιγουρέψουν το εισιτηριο. Από την άλλη, τα «ζαχαρωτά» δεν επηρεάστηκαν βαθμολογικά, μένοντας στην 11η θέση.

Το γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 24’ με αυτογκόλ του Κιν, με το τέλος του ημιχρόνου ο Γιορίς κινήθηκε «απειλητικά» προς τον Σον, όμως οι συμπαίχτες τους κατάφεραν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στο β μέρος, οι ομάδες έπαιξαν πιο κλειστά και δεν άλλαξε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ανανέωσε ο Μάτιτς στη Γιουνάιτεντ

«Κόκκινος διάβολος» εως το 2023 ο Μάτιτς. Ο Σέρβος μέσος, που έφτασε στην Μάντσεστερ το 2017, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Μετράει 114 συμμετοχές με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ, ενώ έχει και 4 γκολ. Ο Σόλσκιερ ήταν αυτός που εισηγήθηκε για την παραμονή του, αφού ο 31χρονος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μάτιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ως παίκτης έχω ακόμη πολλά να δώσω και να επιτύχω στην καριέρα μου. Το να το πράξω φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί για εμένα τεράστια τιμή». Ενώ, συνεχίζοντας ανέφερε: «Είναι απόλαυση να αγωνίζεσαι για την Μάντσεστερ, έχουμε καλή ισορροπία με νέους και έμπειρους παίκτες εντός της ομάδας και υπάρχει έντονη η συντροφικότητα μεταξύ μας. Βρισκόμαστε σε μία σημαντική στιγμή της σεζόν και παίζουμε καλά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους».

Δείτε ακόμη:

Όρθιος στη Λάρισα με 10 και ελπίζει ο Πανιώνιος
Έχασε βαθμούς στη Λαμία (0-0) και έδωσε δικαιώματα η Ξάνθη!
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις