Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φρένο Λεβάντε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φρένο Λεβάντε!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1 με τη Λεβάντε στη Βαλένθια - Οριακό 1-0 με Οκάμπος κόντρα στην Εϊμπάρ για τη Σεβίλλη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισόπαλη στο 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Λεβάντε με την Σοσιεδάδ στην Βαλένθια, στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής. Οι Βάσκοι μπορεί να μην πήραν τη νίκη, όμως, παρέμειναν μια «ανάσα» μακριά από την Ευρώπη. Από την άλλη, η αδιάφορη Λεβάντε απέδειξε, πως είναι δύσκολο εμπόδιο για τους αντιπάλους της. Το σκορ άνοιξε για την Σοσιεδάδ ο Ισάκ, με τρομερό τελείωμα στο 12’. Η Λεβάντε, μάζεψε τα «κομμάτια» της και αντέδρασε άμεσα. Στο 16’ ισοφάρισε με τον Μοράλες, ο οποίος έκανε το 1-1.

Στο β μέρος, οι Βάσκοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά άστοχοι. Είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν ξανά το προβάδισμα, ενώ είχαν και δοκάρι. Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να αλλάξει κάτι και το παιχνίδι παρέμεινε ισόπαλο.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σεβίλλη – Εϊμπάρ 1-0

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 την Εϊμπάρ, στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Πλέον, οι γηπεδούχοι κρατάνε στα χέρια τους την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, η Εϊμπάρ μπήκε σε μπελάδες αφού παρέμεινε στην 17η θέση και θα πρέπει να αντιδράσει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να θέλουν να ελέγξουν το ρυθμό. Στο β’ μέρος, ωστόσο, οι Σεβιγιάνοι βρήκαν τα πατήματα τους και πήραν την πολυπόθητη νίκη, έστω με το οριακό 1-0 που διαμόρφωσε το όμορφο σουτ του Οκάμπος στο 56’.

Δείτε ακόμη:

Όρθιος στη Λάρισα με 10 και ελπίζει ο Πανιώνιος
Έχασε βαθμούς στη Λαμία (0-0) και έδωσε δικαιώματα η Ξάνθη!
Μεγάλη νίκη η Τότεναμ, αγκαλιά με την Ευρωπη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις