Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – αγωνιστικό: Τους έκανε να παραΜΙΛΑΝε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Τους έκανε να παραΜΙΛΑΝε

Serie A’ - αγωνιστικό: Η Μίλαν 0-3 στην έδρα της Λάτσιο έστειλε τον τίτλο στην αγκαλιά της Γιουβέντους - Η Σασουόλο 4-2 τη Λέτσε

Serie A’ – αγωνιστικό: Η Λάτσιο υποδέχτηκε την Μίλαν στο Ολίμπικο, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έχασε έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ζλάταν, πήρε από το χέρι την Μίλαν και την οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 23ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ. Ο Τσαλχάνογλου, έπειτα από την πάσα του Ζλάταν  εκτέλεσε τον Στρακόσια με όμορφο σουτ. Στο 34ο λεπτό, η Μίλαν διπλασίασε τα τέρματα της, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι. Ο Ζλάταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-2.

Οι «ροσονέρι», συνέχισαν να κυριαρχούν στο δεύτερο ημίχρονο και κυνήγησαν ένα τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 59ο λεπτό, με το σουτ του Άντερ Ρέμπιτς. Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν στην διάθεση τους τον πρώτο τους σκόρερ, Τσίρο Ιμόμπιλε, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και γνώρισαν, μια αποκαρδιωτική ήττα.

Serie A – αγωνιστικό: Σασσουόλο – Λέτσε 4-2

Η Σασσουόλο υποδέχτηκε την Λέτσε στην έδρα της και πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 4-2. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 9η θέση, ενώ, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού. Η Σασσουόλο μπήκε δυνατά και στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Λοκατέλι είδε τον Καπούτο, που έκανε κίνηση στην περιοχή και του πέρασε την μπάλα, με τον Ιταλό επιθετικό να την στέλνει στα δίχτυα. Η Λέτσε μπόρεσε να απαντήσει και στο 27ο λεπτό  ισοφάρισε με τον Λουτσιόνι.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 63ο λεπτό. Ο Μπεράρντι, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ξανά με τον ίδιο τρόπο. Η Σασσουόλο στο 78ο λεπτό έκαναν το 3-2, μετά το σουτ του Μπόγκα. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Μούλντουρ με σουτ, πέντε λεπτά αργότερα.

Δείτε ακόμη:

Δύο γκολ ο Λέβα, δύο δεκάδες κούπες η Μπάγερν!
Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 2-2 με ΟΦΗ
Αστέρας για… φίλημα, 4-0 τον Βόλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις