Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – κύπελλο: Εικοσάρα με Λέβα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – κύπελλο: Εικοσάρα με Λέβα

Γερμανία - κύπελλο: Η Μπάγερν υπέταξε 4-2 τη Λεβερκούζεν, πήρε τον τελικό και έφτασε τα 20 τρόπαια στην ιστορία του θεσμού

Γερμανίακύπελλο: Σε ένα τελικό που τα είχε όλα, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε την Λεβερκούζεν και κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας! Οι Βαυαροί κέρδισαν με 4-2 και σήκωσαν στον ουρανό του Βερολίνου το 20ο κύπελλο της Ιστορίας της. Το μάτς είχε ένταση από το πρώτο λεπτό με τις ομάδες να μπαίνουν φουριόζες στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Λεβερκούζεν με ένα γρήγορο γκολ, στο 16ο λεπτό. Ο Αλάμπα έκανε το 0-1 με μια όμορφη εκτέλεση φάουλ, στο δεξί παραθυράκι του Χραντέτσκι.

Οι πρωταθλητές συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και 8 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Γκνάμπρι εκμεταλλεύτηκε την πάσα ακριβείας του Κίμιχ και με ένα δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία, έκανε το 0-2. Η Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο, συνέχισε από εκεί που στο σταμάτησε και στο 59ο λεπτό έκανε το 0-3. Ο Νόιερ είδε τον Λεβαντόφσκι να βγαίνει στην αντεπίθεση και του έδωσε την μπάλα, ο Πολωνός έκανε ένα δυνατό βολέ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού, πέρασε μέσα από τα χέρια του Χραντέτσκι, που δεν μπόρεσε να την ελέγξει.

Γερμανία – κύπελλο: Παιχνίδι ξανά

Εκεί που όλα φάνηκε πως τελείωσαν, ο Μπέντερ πέτυχε ένα γκολ, βάζοντας ξανά τις «ασπιρίνες» στο παιχνίδι. Ο Γερμανός στόπερ, πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντέμιρμπαϊ και  σημείωσε το 1-3. Στο 89ο λεπτό, ήταν ξανά η σειρά του «Λέβα». Ο Πολωνός, έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-4. Η Λεβερκούζεν, στο 93ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Ντέιβις. Ο Χάβερτζ, εκτέλεσε εύστοχα, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις