Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ρήξη χιαστών ο Ντουάρτε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ρήξη χιαστών ο Ντουάρτε

Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Σοκ» προκλήθηκε με τον Λερίν Ντουάρτε στον Άρη, αφού όπως έγινε γνωστό ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστού!

Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Σοκ» προκλήθηκε με τον Λερίν Ντουάρτε στον Άρη, αφού όπως έγινε γνωστό ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστού! Ο Ολλανδός άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Οι αρχικοί φόβοι για τη ζημιά του 30χρονου επιβεβαιώθηκαν και ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός για διάστημα 6-8 μηνών. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα, με την εξέταση να δείχνει τη σοβαρή ζημιά. Συγκεκριμένα ο Ντουάρτε υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου. Κάτι που σημαίνει ότι για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει εκτός δράσης, ενώ το διάστημα αυτό μπορεί να είναι και μεγαλύτερο.

Την ίδια στιγμή πρόβλημα προέκυψε στον Άρη και με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν! Ο Σουηδός αμυντικός επικαλέστηκε τραυματισμό πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής. Ωστόσο, όταν εξετάστηκε από γιατρό δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. Ο ίδιος εκ των υστέρων δήλωσε πως δεν είχε τη διάθεση να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα. Όλα αυτά προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό των ανθρώπων του Άρη που ήδη αναζητούν τη φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Σούντγκρεν δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς για τη νέα σεζόν, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει νωρίτερα.

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Και η Σίβασπορ για Γκαρσία

Εμπόδια φαίνεται πως μπαίνουν στον δρόμο του Άρη για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στην ομάδα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, στο κυνήγι για την απόκτηση του παίκτη φέρεται να έχει μπει και η Σίβασπορ. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,4 εκ. ευρώ για την αγορά του Γκαρσία. Πρόταση καλύτερη κατά 200 χιλ. ευρώ από αυτή που φέρεται να έχει κάνει ο Άρης στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του παίκτη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει βεβαίως και η επιθυμία του παίκτη, αν και τα δεδομένα είναι υπέρ της Σίβασπορ. Για την τουρκική ομάδα υπάρχει πιθανότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, σε περίπτωση τιμωρίας της Τραμπζονσπόρ από την ΟΥΕΦΑ.

Δείτε ακόμη

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Γιασικεβίτσιους για αντικαταστάτη του Πέσιτς!
Ουές ο 2ος στον ΟΦΗ
Ξέκοψε το ενδεχόμενο αλλαγών ο Λάκοβιτς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις