Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Οι απουσίες στοίχισαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Οι απουσίες στοίχισαν

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Μίκαελ Ένινγκ μετά το ματς.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Μίκαελ Ένινγκ μετά το ματς. Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε γιατί δεν έκανε αλλαγές και σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο ματς. «Στο παιχνίδι συνολικά επενδύσαμε πολλά. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν είμαι ικανοποιημένος φυσικά από το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε το παιχνίδι με άσχημες για εμάς προϋποθέσεις. Παίξαμε με μία ενδεκάδα ανάγκης, χάσαμε και τον Ντιγκινί στο ζέσταμα και μείναμε από λύσεις. Κάναμε ένα αξιοπρεπές αγώνα τηρουμένων των αναλογιών», τόνισε αρχικά ο Μίκαελ Ένινγκ.

«Θεωρώ πως οι λεπτομέρειες του αγώνα έκαναν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ από μία στημένη φάση προηγήθηκε, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, ο αντίπαλος ήθελε να κερδίσει χρόνο και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου», συνέχισε ο τεχνικός του Άρη, ενώ για το ότι δεν έκανε αλλαγές σημείωσε: «Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές: «Η απάντηση είναι απλή: Αλλαγή κάνεις για να βελτιώσεις πράγματα. Εμείς δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο. Δεν θα βελτίωναν κάτι. Ο Ντιγκινί χτύπησε στο ζέσταμα, ο Φετφατζιδης δεν μπορούσε να παίξει. Οι υπόλοιπες εναλλακτικές που είχα στον πάγκο δεν θα βελτίωναν το παιχνίδι μας».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ρόουζ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Από την πλευρά του ο Λίντσεϊ Ρόουζ τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή του παιχνιδιού όχι μόνο οι τέσσερις παίκτες της άμυνας, αλλά στην συνολική αμυντική μας λειτουργία. Τρεις-τέσσερις στιγμές μας έσωσες ο Κουέστα. Όπως και με τον Ολυμπιακό έτσι και σήμερα όταν κάνεις τέτοια λάθη κόντρα σε μια καλή ομάδα είναι πολύ εύκολο και πιθανό να τα πληρώσεις. Σίγουρα προερχόμασταν από ένα σημαντικό παιχνίδι και είχαμε βαριά πόδια. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος, σίγουρα μας λείπουν οι οπαδοί μας και είναι κάτι που έπαιξε ρόλο. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό ο λόγος, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ τα δώσαμε όλα την Τετάρτη και σήμερα προσπαθήσαμε πολύ».

Δείτε ακόμη

Φερέιρα: «Είμαι εδώ για να πάρω τίτλους»
ΠΑΟΚ για σεντόνι, 2-0 τον Άρη
Πέρασαν τα φαβορί στην τετράδα του κυπέλλου Αγγλίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις