Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το μήνυμα του Φερέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το μήνυμα του Φερέιρα

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το μήνυμα ότι όποιος δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του, δηλαδή την κατάκτηση τίτλων, θα αποχωρήσει έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το μήνυμα ότι όποιος δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του, δηλαδή την κατάκτηση τίτλων, θα αποχωρήσει έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι δεν βλέπει την οικογένειά του έξι μήνες γιατί είναι εδώ για να κερδίζει. Για το ματς με τον Άρη τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει μια ιστορική νίκη. Και ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. «Αρκεί μόνο και μόνο να δούμε την φανέλα που φοράμε για να δούμε ότι όλοι πρέπει να τρέχουν και να παίζουν για αυτή την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί να τρέχει δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο», τόνισε αρχικά ο Φερέιρα.

Για το ματς με τον Άρη ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε: «Περίμενα αυτό ακριβώς το οποίο είδα. Είδα ότι σήμερα το γκολ του Βαρέλα μπήκε, θα μπορούσε να μπει και την Τετάρτη και να μιλάμε διαφορετικά τώρα. Για εμένα δεν είναι έκπληξη αυτό που είδα σήμερα, ξέρω πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ικανοί να βγάλουν αυτό το πλάνο αγώνα. Αυτό είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και πρέπει να τον ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια ιστορική νίκη με τις ευκαιρίες που είχαμε για μεγαλύτερο σκορ».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: «Μαζί μου ως το τέλος όσοι ακολουθήσουν τον δρόμο μου»

Για τη συνέχεια, ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Το να έχεις καλή ψυχολογία είναι το να ξέρεις τι θέλεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ και έξι μήνες δεν βλέπω την οικογένεια μου, γιατί είμαι εδώ για να νικήσω. Είμαι εδώ για να πάρω τίτλους και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος. Γιατί αν κάποιος δεν θέλει να ακολουθήσει δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Από την άλλη αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρά το ότι διανύουμε μια σεζόν με πάρα πολλά προβλήματα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετωπίζω τόσες δυσκολίες. Και γι’ αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφιέρωσε τη νίκη στον Μίσιτς, για τον οποίο είπε: «Όσον αφορά τον Μίσιτς, μιλάμε για έναν μαχητή. Και το λέω γιατί χρειάστηκε να περιμένει έξι μήνες για να πάρει την ευκαιρία του. Καθαρά από δική του δουλειά άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και αποτέλεσε ένα βασικό γρανάζι της ομάδας μας. Θα ήθελα να του αφιερώσω τη νίκη. Και θα ήθελα να του πω ότι τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει και θα γίνει πολύ σύντομα αυτό. Όταν του έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά του, μου έδωσε ένα μήνυμα για όλη την ομάδα, ότι σήμερα είναι η ημέρα για να κερδίσουμε».

Δείτε ακόμη

ΠΑΟΚ για σεντόνι, 2-0 τον Άρη
Πέρασαν τα φαβορί στην τετράδα του κυπέλλου Αγγλίας
«Δύσκολος» ο Παναιτωλικός 1-1 με Αστέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις