Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Χαρούμενος ο Πετράκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Χαρούμενος ο Πετράκης

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λιγκ σε τόσο νεαρή ηλικία εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λιγκ σε τόσο νεαρή ηλικία εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης. Ο τεχνικός της Λαμίας, που έγινε ο νεότερος προπονητής στη Σούπερ Λιγκ, ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πατέρα του, ενώ χαρακτήρισε σπουδαίο το γεγονός ότι η Λαμία πήρε το αποτέλεσμα. «Αν πω ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος θα είναι ψέμα. Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το έκαναν. Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν τα πράγματα όταν το θες πολύ και δουλεύεις για αυτό», ανέφερε ο Πετράκης και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο πατέρας μου ήταν οδηγός όλα αυτά τα χρόνια.  Και χαίρομαι που έχουμε καταφέρει πατέρας και γιος. Μιλάμε κάθε μέρα και σαν πατέρας με γιο και σαν συνάδελφοι».

Για την ισοπαλία στο ματς με τον Βόλο ο νέος τεχνικός της Λαμίας σχολίασε: «Σίγουρα είναι σπουδαίο ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν οι γραμμές και χάσαμε κάποιες εύκολες πάσες. Όμως στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Έχουμε μια δουλεμένη ομάδα και από τον προκάτοχο μου τον κ. Μάντζιο και πρέπει να το σημειώσουμε αυτό». Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Πετράκης είπε: «Η Λαμία μένει για ακόμα μια χρονιά στην κατηγορία και μπαίνουν οι βάσεις. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θέλουμε και να χάσουμε την συνοχή μας».

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ξηροφώτος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και από το ότι δεν δέχθηκε ξανά γκολ εντός έδρας ο Βόλος έμεινε ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε μετά το ματς ότι η ομάδα του θέλει να συνεχίσει έτσι. «Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας το μηδέν στην άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα», υποστήριξε ο Ξηροφώτος και πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε μια πίκρα από την ήττα στην Λάρισα, αλλά είμαι ευχαριστημένος γενικά. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μια συγκεκριμένη διαδικασία και έχει να κάνει με την νοοτροπία της ομάδας».

Δείτε ακόμη

Υγιεινός περίπατος για Ατρόμητο, 3-0 την ΑΕΛ
Εχασε Στόιλοβιτς από το φάιναλ 4 ο Φοίνικας
Βόλος-Λαμία το… απόλυτο μηδέν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις