Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Κ17: Παίζουν οι τιμωρημένοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Κ17: Παίζουν οι τιμωρημένοι

Σούπερ Λιγκ – Κ17: Μία κίνηση που εκτός από τεράστιο φερ πλέι, δείχνει το ήθος των ανθρώπων του έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Σούπερ Λιγκ – Κ17: Μία κίνηση που εκτός από τεράστιο φερ πλέι, δείχνει το ήθος των ανθρώπων του έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά την απόφαση ο τελικός του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ να γίνει στη Λαμία ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του αγώνα. Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ έσπευσαν να καταθέσουν αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές τους. Εκεί επενέβησαν οι ερυθρόλευκοι και δήλωσαν σύμφωνοι με το αίτημα αυτό, προκειμένου να επισπευστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες! Η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε αίτημα μέσω του Μάκη Γκαγκάτση για αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος Κ17. Έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν οι δύο τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο, ο τελικός θα παιχτεί την 1η Ιουλίου και ήδη ο χρόνος πιέζει. Από τον Ολυμπιακό προσφέρθηκαν να συντομεύσουν όλες τις διαδικασίες. Γι’ αυτό και με παρέμβασή τους συναίνεσαν άμεσα στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος. «Επειδή πρόκειται για παιδιά, δεχόμαστε να αλλάξει η προκήρυξη και να αγωνιστούν στον τελικό», ανέφερε στο ΔΣ της λίγκας ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια αξιέπαινη κίνηση που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τον ΠΑΟΚ δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση την πρωτοβουλία αυτή του Ολυμπιακού. Ευχαρίστησαν τους ερυθρόλευκους για την κίνηση και ευχήθηκαν εκατέρωθεν να γίνει ένας καλός τελικός.

Σούπερ Λιγκ – Κ17: Στη Λαμία ο τελικός Κ17, στα Γιάννινα το F4 Κ15

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Σούπερ Λιγκ είχε αποφασίσει ότι η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15 (final four) θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-10 Ιουλίου και θα συμμετάσχουν οι ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων. Δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Επίσης, ο τελικός του Πρωταθλήματος Κ17 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου στη Λαμία. Θα παίξουν οι δύο πρώτες των ομίλων, δηλαδή ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Δείτε ακόμη

Καρέρα: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»
Με 16 νέα κρούσματα το Ορλαντο και η επανέναρξη στο ΝΒΑ απομακρύνονται!
Μαρτίνς: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις