Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Δεν είναι επιτυχία η πρόκριση στον τελικό»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Δεν είναι επιτυχία η πρόκριση στον τελικό»

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η πνευματική ετοιμότητα των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μάσιμο Καρέρα.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η πνευματική ετοιμότητα των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στη NOVA ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που σέβονται αλλά δεν φοβούνται στην Ένωση. Επίσης σχολίασε ότι η πρόκριση στον τελικό δεν συνιστά επιτυχία, παρά μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου. «Η πνευματική ετοιμότητα των παικτών και όχι οι απουσίες θα παίξει καθοριστικό ρόλο» τόνισε για το ντέρμπι ο Καρέρα και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα που τη σεβόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη φοβόμαστε».

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων εξήρε την προσπάθεια των παικτών του στη ρεβάνς με τον Άρη. Όμως σημείωσε ότι η πρόκριση δεν θα έχει αντίκρισμα αν δεν κατακτηθεί το κύπελλο. «Πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό πως θα πετυχαίναμε κάποιο γκολ και τα παιδιά το κατάφεραν βγάζοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Καρέρα. Ερωτηθείς για την 5η σερί πρόκριση της ΑΕΚ σε τελικό σχολίασε: «Δεν έχει καμία σημασία. Εάν δεν τα καταφέρουμε στον τελικό δεν θα χουμε πετύχει τίποτα». Τέλος, σε ερώτηση για το αν συνιστά επιτυχία η παρουσία σε τελικό ο Ιταλός σχολίασε: «Επιτυχία είναι μόνο η κατάκτηση».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Μισή» στο ντέρμπι

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Πέραν των Ολιβέιρα, Μάνταλου και Σιμόες που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Άρη, εκτός θα μείνουν και οι Λόπες, Μπακάκης. Οι δύο μπακ της Ένωσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα επιστρέψουν στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Εκτός παραμένει και ο Γαλανόπουλος. Παράλληλα, σε ότι αφορά τον Χουλτ, αυτό ενδέχεται να είναι το τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ. Ο Σουηδός δεν έχει αποδεχτεί ακόμη την πρόταση που του έγινε για επέκταση του συμβολαίου του κατά έναν μήνα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι και θα αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους.

Δείτε ακόμη

Με 16 νέα κρούσματα το Ορλαντο και η επανέναρξη στο ΝΒΑ απομακρύνονται!
Μαρτίνς: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»
Πρωταθλητής χωρίς ομάδα ο Φέτελ, ψάχνεται και ο Αλόνσο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις