Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θεωρεί δύσκολο το ντέρμπι με την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θεωρεί δύσκολο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε «κυνική».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε «κυνική». Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο τελικός κυπέλλου είναι διαφορετικό ματς από το πρωτάθλημα. Σημείωσε ότι η Ένωση ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Για την ομάδα του σχολίασε ότι θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό τίτλο. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα ενδεχόμενων πωλήσεων παικτών, για το οποίο είναι θετικός. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε θα κάνει άπαντες χαρούμενους αν ένας παίκτης φύγει για μεγαλύτερη ομάδα.

«Το παιχνίδι του τελικού θα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή, που δείχνει ποιότητα και αποφασιστικότητα. Η ΑΕΚ είναι καλά οργανωμένη, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, είναι ψύχραιμη και κυνική στο παιχνίδι της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για εμάς είναι τρεις βαθμοί και θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε ο Μαρτίνς για το ντέρμπι. Για τις πιθανές μεταγραφές και πωλήσεις παικτών ο Πορτογάλος ανέφερε: «Οι παίκτες μας τα πηγαίνουν πολύ καλά και εξελίσσονται συνεχώς. Έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ποτέ δεν θα κόψω τα πόδια σε κάποιον παίκτη μου. Αν πουληθεί κάποιος, θα είναι γιατί το αξίζει και έχει δουλέψει πολύ. Αν κάποιος καταφέρει να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο, αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Βαλμπουενά: «Ελπίζω να επανέλθω με ΑΕΚ»

Την ελπίδα του ότι θα γυρίσει στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Ματιέ Βαλμπουενά. «Είμαι αρκετά καλά. Είχα έναν μικρό τραυματισμό και προπονήθηκα κανονικά. Δεν μπορώ να πω πως είμαι σε τέλεια κατάσταση, αλλά ελπίζω πως θα επανέλθω για το ντέρμπι με την ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος.

Δείτε ακόμη

Πρωταθλητής χωρίς ομάδα ο Φέτελ, ψάχνεται και ο Αλόνσο!
Nations League: Με Σλοβενία ξεκινάει, με Σλοβενία κλείνει τον όμιλο η εθνική
Επανήλθε η Αλ Αΐν για Φετφατζίδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις