Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Covid19: Όλα στον αέρα, 16 νέα κρούσματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΒΑ – Covid19: Όλα στον αέρα, 16 νέα κρούσματα

ΝΒΑ - Covid19: Με 16 νέα κρούσματα στην τελευταία φάση ελέγχων, το Ορλάντο και η επανέναρξη του πρωταθλήματος μοιάζουν πια να απομακρύνονται!

ΝΒΑCovid19: Ολοένα και …χλωμιάζει η προαναγγελθείσα επανεκκίνηση του ΝΒΑ στο Ορλάντο. Οι διοικούντες το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, είχαν προγραμματίσει την επανέναρξη σε ένα μόνο γήπεδο, στο μαγικό κόσμο της Ντίσνεϊ στο Ορλάντο. Αλλά ακόμα και αυτό, με όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, είναι πια εξαιρετικά αμφίβολο αν αρκούν για να ξεκινήσει ξανά ο “μαγικός κόσμος του NBA”. Οι ιθύνοντες, μπορεί, να ήθελαν την επανέναρξη της σεζόν. Ωστόσο, οι 16 παίχτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωναϊό στην τελευταία εξέταση, ίσως βάλουν τέλος στις όποιες ελπίδες!

Η διοίκηση της λίγκας, έκανε μία σειρά από τα καθιερωμένα τεστ στους αθλητές των ομάδων που θα πάρουν μέρος στις μάχες του Ορλάντο -αν αυτές γίνουν- και 16 εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί, προστέθηκαν στη λίστα των κρουσμάτων του ιου. Ειδικότερα, οι άνθρωποι του ΝΒΑ εξέτασαν 302 άτομα, εκ των οποίων, οι 16 ήταν αυτοί που βρέθηκαν θετικοί. Τα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει ανησυχία, αφού οι ομάδες καλούνται να βάλουν σε απομόνωση τους αθλητές τους!

ΝΒΑ – Vocid19: Καραντίνα και επανέναρξη δεν συνάδουν

Μέχρι την στιγμή αυτή, ειναι γνωστό πως οι Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Μάλκομ Μπρόγκντον (Πέισερς), Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ (Χίτ), τρεις παίχτες των Κίνγκς και δύο των Σάνς ήταν θετικοί. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε ποιοι είναι οι υπόλοιποι και τι αποφάσεις θα πάρουν οι διοικούντες. Αφού με 20+ παίκτες φορείς και τις ομάδες σε καραντίνα, επανέναρξη δεν μπορεί να υπάρξει!

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις