Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Εντυπωσιακό κορμί παρά τις δύο γέννες
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Εντυπωσιακό κορμί παρά τις δύο γέννες

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η όμορφη παρουσιάστρια.

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Η Δούκισσα Νομικού  απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το νησί των Ανέμων, καθώς εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία η οικογένεια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η Δούκισσα χαίρεται το καλοκαίρι της με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία και τα παιχνίδια τους δεν έχουν τέλος.

Το πρωί της Τρίτης, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το πρωινό μπάνιο της στην πισίνα. Η παρουσιάστρια ποζάρει μέσα στο νερό ενώ έχει ως φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. «Πιστεύεις στις γοργόνες; Εγώ ναι», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μύκονος: Πρωταγωνίστρια και φέτος

Αναστέναξε το Nammos στην θέα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της φίλης της. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν για διακοπές στην Μύκονο και πήγαν για μπάνιο στην Ψαρρού. Η κάμερα απαθανάτισε τις δύο κούκλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη! Δείτε την καυτή Ειρήνη Παπαδοπούλου με την κολλητή της στην Μύκονο, στο επόμενο βίντεο…

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξίδεψαν στην Μύκονο κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε βόλτες και μπάνια στο νησί των Ανέμων, ενώ στην παρέα του βρίσκονταν ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, o Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και η καλή του Χριστίνα Κανελλοπούλου. Η κάμερα τους “τσάκωσε” όλους στην πλαζ του Πάνορμου!

Δείτε ακόμη

Απόδραση στην Τήνο για Συνατσάκη, Μουτσινά και Παπαδημητρίου
H Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ποιο χρώμα είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι
Αν αναζητάς το επόμενο ολόσωμο μαγιό σου ρίξε μια ματιά στο one piece της Τάμτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις