Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη ίνστα: Στην Τήνο με Μουτσινά και Παπαδημητρίου η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη ίνστα: Στην Τήνο με Μουτσινά και Παπαδημητρίου η παρουσιάστρια

Μαίρη Συνατσάκη ίνστα: Στην όμορφη Τήνο και τα νερά του Αιγαίου αποφάσισε να περάσει το Σαββατοκύριακο η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την παρέα της και όπως μας έδειξαν μέσω των social media πέρασαν τέλεια.

Μαίρη Συνατσάκη ίνστα: Στο νησί της όμορφης Τήνου πέρασε το Σαββατοκύριακο η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την κολλητή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Τσάνταλη αλλά και τον Φίλιππο Ιωάννου προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Όλη η παρέα, που είναι σαν οικογένεια, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές η γνωστή παρουσιάστρια, έκανε την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση στο νησί του Αιγαίου μετά την καραντίνα για να ξεσκάσουν.

 

Φωτογραφίες από την απόδρασή τους στην Τήνο

Όλοι ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, με τις βόλτες που έκαναν στα γραφικά σοκάκια του νησιού, ενώ μας έδειξαν πόσο απόλαυσαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ και χαλάρωσαν στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που τους φιλοξένησε. Μπορεί να έχουν συνέχεια ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολύ καθημερινό τρέξιμο, ωστόσο αυτό το ταξίδι ήταν η τέλεια ευκαιρία για να ξεφύγουν λίγο και να ξεκουραστούν, σηματοδοτώντας την έναρξη του φετινού καλοκαιριού τους!

 

Δείτε ακόμη

H Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ποιο χρώμα είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι
Αν αναζητάς το επόμενο ολόσωμο μαγιό σου ρίξε μια ματιά στο one piece της Τάμτα
Απόδραση στη Λευκάδα για τον Αργυρό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις