Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Εντυπωσιακό κορμί παρά τις δύο γέννες

LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Εντυπωσιακό κορμί παρά τις δύο γέννες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η όμορφη παρουσιάστρια.

23.06.2020 | 16:59

Δούκισσα Νομικού Μύκονος: Η Δούκισσα Νομικού  απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το νησί των Ανέμων, καθώς εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία η οικογένεια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η Δούκισσα χαίρεται το καλοκαίρι της με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία και τα παιχνίδια τους δεν έχουν τέλος.

Το πρωί της Τρίτης, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το πρωινό μπάνιο της στην πισίνα. Η παρουσιάστρια ποζάρει μέσα στο νερό ενώ έχει ως φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. «Πιστεύεις στις γοργόνες; Εγώ ναι», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μύκονος: Πρωταγωνίστρια και φέτος

Αναστέναξε το Nammos στην θέα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της φίλης της. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν για διακοπές στην Μύκονο και πήγαν για μπάνιο στην Ψαρρού. Η κάμερα απαθανάτισε τις δύο κούκλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη! Δείτε την καυτή Ειρήνη Παπαδοπούλου με την κολλητή της στην Μύκονο, στο επόμενο βίντεο…

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξίδεψαν στην Μύκονο κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε βόλτες και μπάνια στο νησί των Ανέμων, ενώ στην παρέα του βρίσκονταν ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, o Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και η καλή του Χριστίνα Κανελλοπούλου. Η κάμερα τους “τσάκωσε” όλους στην πλαζ του Πάνορμου!

Δείτε ακόμη

Απόδραση στην Τήνο για Συνατσάκη, Μουτσινά και Παπαδημητρίου
H Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ποιο χρώμα είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι
Αν αναζητάς το επόμενο ολόσωμο μαγιό σου ρίξε μια ματιά στο one piece της Τάμτα
Exit mobile version