Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Διπλό παραμονής ψάχνει ο Πανιώνιος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Διπλό παραμονής ψάχνει ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το παιχνίδι της Λαμίας είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το παιχνίδι της Λαμίας είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στις 20:00, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη. Οι κυανέρυθροι θέλουν πάση θυσία να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό. Με νίκη θα βρεθούν κοντά στην παραμονή, καθώς θα μειώσουν στον έναν πόντο τη διαφορά τους από τους Ακρίτες. Απ’ την άλλη η Λαμία γλυκοκοιτάζει την πρωτιά στα πλέι άουτ και θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής αν κερδίσει απόψε. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Νατσιόπουλο, Πάτρας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσαγκαράκης, και στο VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος.

Για τη Λαμία δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Άκης Μάντζιος έχει 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Καχριμάν, Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Νιασέ, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Τσούκαλος, Βιγιάλμπα. Ο Λεωνίδας Βόκολος αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης, ενώ επιστρέφει ο Άρτσε. Στην αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Άρτσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Για το γόητρο στο θεσσαλικό ντέρμπι!

ΑΕΛ και Βόλος δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού βρίσκονται στο +11 από τη ζώνη του μπαράζ παραμονής. Ωστόσο, θα κληθούν να αποδείξουν ποιος είναι το «αφεντικό» στη Θεσσαλία και αυτό είναι το κίνητρό τους. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Τζιουβάρας και Μαυρουδή. Τέταρτος ο Καραντώνης και στο VAR οι Κουμπαράκης, Καλαμπόκης. Η ΑΕΛ έχει τρεις απουσίες των Μόρα, Νούνιτς και Κάτσε. Την αποστολή της αποτελούν οι: Κρίστινσον, Νάγκι, Ασούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους, Ζίζιτς.

Δείτε ακόμη

Πέρασε πρώτη στην ισοβαθμία η Ρεάλ Μαδρίτης
Μπορούσε και άξιζε τη νίκη του ντέρμπι με Λίβερπουλ η Εβερτον
Δώνης: «Είμαστε ψυχολογικά καταρρακωμένοι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις