Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το άξιζε η Εβερτον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το άξιζε η Εβερτον

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Αποσυντονισμένη η ομάδα του Κλοπ, δοκάρια κι ευκαιρίες οι άτυχοι γηπεδούχοι του Κάρλο Αντσελότι - Βυθίζεται στην Τσάμπιονσιπ η Αστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Αλλη εικόνα παρουσίασε η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την διακοπή για την πανδημία. Αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, σε ένα ματς που δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν ο άσος. Η Εβερτον είχε δύο δοκάρια, δύο μεγάλες φάσεις για γκολ και γενικά άρεσε. Οι κόκκινοι ήταν εμφανώς αποσυντονισμένοι και επηρεασμένοι από το ότι ειναι βέβαιοι πρωταθλητές και κάνουν αγγαρεία! Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό, έδειξαν ότι θέλουν δουλειά για να επανέλθουν. Η Λίβερπουλ ψάχνει ακόμα δύο νίκες που θα σφραγίσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Στα άλλα ματς της Κυριακής η Νιούκαστλ με ξέασμασμα στο β’ μέρος υπέταξε άνετα 3-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά σώθηκε. Ομωςη Σέφιλντ έχασε πολύτιμο έδαφος και πλέον δεν θα είναι φαβορί για Ευρώπη παρά μόνο αν κάνει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων! Η δε Τσέλσι, πέρασε με ανατροπή από το Μπέρμιγχαμ, 1-2 την Αστον Βίλα που βυθίζεται και θέλει άμεσα σερί νικών για να απεγκλωβιστεί από την προτελευταία θέση! Οι μπλε, πάντως, αποσπάστηκαν στο +5 από τους διώκτες τους για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αδιάφορη αυλαία

Η 30ή αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ κλείνει με το Δευτεριάτικο Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (ώρα έναρξης 22:00). Ενα μάλλον αδιάφορο ματς, μιας και η Σίτι έχει τεθεί νοκ άουτ στη μάχη τίτλου, ενώ δεν βγαίνει και Ευρώπη λόγω τιμωρίας. Η δε Μπέρνλι από το +12 ατενίζει τη μάχη σωτηρίας παντελώς αδιάφορα.

Δείτε ακόμη:

Μαρινάκης: «Περνάμε τη Γουλβς και είναι τρία ματς!»
Σβηστός το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό!
Η άμυνα «μίλησε», 1-1 Αστέρας και Ατρόμητος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις