Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει υγεία στην ομάδα»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει υγεία στην ομάδα»

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Στην κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Στην κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του τριφυλλιού μίλησε με σκληρά λόγια, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει υγεία στην ομάδα. Ωστόσο, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση ως το φινάλε για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ινσούα σημειώνοντας πως γράφτηκαν ανυπόστατες φήμες για την περίπτωση του Αργεντινού. «Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Αυτό που έβγαινε προς τα έξω, η υγεία, δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν ανώτερος», τόνισε για το ντέρμπι των δύο αιωνίων.

Για το θέμα του Ινσούα και τι ευθύνεται ο Δώνης ανέφερε: «Το γενικότερο κλίμα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση για τον Ινσούα. Είναι λογικό ο κάθε άνθρωπος να έχει νεύρα. Είναι πολύ εύκολο να λέγονται φήμες ανυπόστατες. Όλα τα παιδιά που νιώθουν ότι δεν θα συνεχίσουν, βρίσκονται σε μία νευρικότητα. Όλο αυτό επηρεάζει και τα παιδιά που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Θα δούμε πως θα διαχειριστούμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά ματς. Πρέπει να τα διαχειριστούμε με έναν κατάλληλο τρόπο διότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός». Για τους Ζαχίντ και Δώνη που αποχωρούν, ο τεχνικός του τριφυλλιού είπε: «Και για μένα είναι τα τελευταία παιχνίδια. Εγώ σέβομαι την προσπάθεια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά. Η ομάδα όπως ήταν δεν θα συνεχίσει. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που επιβάλλει το DNA του συλλόγου».

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: «Να είμαστε δίπλα στα παιδιά»

Αναφορικά με το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την κατάσταση, ο Γιώργος Δώνης σχολίασε: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά, υπάρχει συμφωνία με τα παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει στόχος, όμως για μένα δεν μπορεί να λειτουργείς έτσι όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε όμως όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κερδίσει μέσα από μία διαδικασία δύο ετών».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε: «Είναι βαρύ το σκορ για εμάς, παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ο λόγος είναι ότι κάναμε κάποια παιδικά λάθη και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι δεν τα αφήνει να περάσουν. Με λίγες φάσεις σκόραρε γρήγορα. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία ανά διαστήματα, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας για λόγους που ξέρετε. Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι της ξέροντας πως και ο προπονητής αλλά και κάποιοι παίκτες πως θα φύγουν γιατί φεύγουν αρκετοί στεναχωρημένοι όπως και ο προπονητής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά καταλαβαίνω τους πάντες. Ξέροντας ότι θα φύγουν αρκετοί βασικοί με ανησυχεί, δεν θα μείνω όμως σε αυτό γιατί τα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο γι’ αυτή την ευκαιρία».

Δείτε ακόμη

Μαρτίνς: «Μας καθορίζει η κυριαρχία»
Μαρινάκης: «Περνάμε τη Γουλβς και είναι τρία ματς!»
Σβηστός το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις