Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: «Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ποιότητα»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: «Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ποιότητα»

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Στην κυριαρχία της ομάδας του σε κάθε ματς της φετινής σεζόν στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Στην κυριαρχία της ομάδας του σε κάθε ματς της φετινής σεζόν στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Παράλληλα, σημείωσε πως ο επαναληπτικός κυπέλλου θα είναι διαφορετικό ματς. «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και προηγηθήκαμε γρήγορα. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε λιγότερη ένταση και χαλάσαμε τις συνεργασίες μας αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ποιότητα», τόνισε ο Μαρτίνς και συνέχισε: «Βάζουμε γκολ νωρίς και διεκδικούμε γκολ μέχρι το τέλος. Είμαστε κυρίαρχοι στα παιχνίδια μας και αυτό μας καθορίζει φέτος. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο θα είναι διαφορετικό».

Από την πλευρά του ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα μετά από πολύ καιρό. Χαίρομαι και για όσα είπε ο προπονητής μου για μένα. Είναι δυσάρεστο να παίζεις ντέρμπι σε άδειο γήπεδο γιατί σε ένα ντέρμπι παίζει ρόλο η παρουσία των φιλάθλων που σε κάνει να είσαι πιο δυνατός. Σημασία όμως έχει η νίκη και ότι κάναμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Φορτούνης είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός λόγω του τραυματισμού του, αλλά συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί». Τέλος για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός ανέφερε: «Να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό όπως κάναμε και σήμερα και σίγουρα τότε θα έρθει το αποτέλεσμα».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης: «Βγάλαμε ποιότητα»

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στην ποιότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Επίσης, αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. «Ήταν ένας πολύ ωραίος συνδυασμός. Παίξαμε με μία επαφή και καταφέραμε να βάλουμε ένα ωραίο γκολ, συνδυαστικό. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πάντα, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα και μετά, βγάλαμε την ποιότητα μας, χωρίς να αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο μέσος του Ολυμπιακού, ενώ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι άλλος ένας στόχος. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και από αύριο, να δούμε τον αντίπαλο μας. Όλα είναι στα πόδια μας. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, στο τέλος, ελπίζω να πανηγυρίζουμε την πρόκριση».

Δείτε ακόμη

Σβηστός το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό!
Η άμυνα «μίλησε», 1-1 Αστέρας και Ατρόμητος
Αβάσταχτη θλίψη για νεαρό ποδοσφαιριστή στη Λας Πάλμας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις