Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βασιλική πρωτιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βασιλική πρωτιά!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε από τη Βασκονία η Ρεάλ και έπιασε κορυφή στο πρωτάθλημα - Σαρωτική η Θέλτα 6-0 την Αλαβές

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκη κορυφής για τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν. Η “βασίλισσα” πέρασε με 2-1 από τη χώρα των Βάσκων και την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 30ή αγωνιστική της Λα Λιγκα. Ετσι έπιασε στην κορυφή την Μπαρτσελόνα, της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία Ετσι επέστρεψε ουσιαστικά στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος! Από την πλευρά τους, οι Βάσκοι έμειναν στο -5 από την τέταρτη προνομιούχο θέση για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένουν όμως στην έκτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa League.

Στο 50’ ο Βινίσιους κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1, όμως ο αρχηγός της Ρεάλ αναγκάστηκε να αποχωρήσει με τραυματισμό στη μέση. Στο 69’, ακυρώθηκε σωστά γκολ του Γιαννουζάι ως οφσάιντ και στο 70’ ο Μπενζεμά έκανε το 0-2 με ωραίο πλασέ. Το σκορ έκλεισε ο Μερίνο με σουτ (1-2 στο 83’). Στα άλλα κυριακάτικα ματς η Θέλτα διέλυσε 6-0 την Αλαβές που έκανε εμφανώς αγγαρεία, όχι παιχνίδι. Η Βαλένθια άνετα 2-0 την Οσασούνα (Γέδες, Μορένο).

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Δύο τα Δευτεριάτικα

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το εξάποντο για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, Βιγιαρεάλ-Σεβίλη (20:30). Το βραδινό ματς είναι το Λεγανές – Γρανάδα (23:00), ίσως τελευταία ευκαιρία και των δύο, της πρώτης για σωτηρία και της έτερης για Ευρώπη!

Δείτε ακόμη:

Μαρινάκης: «Περνάμε τη Γουλβς και είναι τρία ματς!»
Σβηστός το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό!
Η άμυνα «μίλησε», 1-1 Αστέρας και Ατρόμητος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις