Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Από έναν βαθμό Αστέρας-Ατρόμητος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Από έναν βαθμό Αστέρας-Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για την πρωτιά των πλέι οφ Αστέρας και Ατρόμητος που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τρίπολη.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για την πρωτιά των πλέι οφ Αστέρας και Ατρόμητος που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες σκόραραν στο πρώτο μέρος, με αμυντικούς να βρίσκουν δίχτυα και τους Περιστεριώτες να εκμεταλλεύονται «δώρο» του Παπαδόπουλου! Στο πρώτο μέρος χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να βρουν ρυθμό οι ομάδες. Πρώτη αξιόλογη φάση ήταν στο 26’ όταν ο Μαρκ Φερνάντεθ σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά άουτ. Στο 28’ κεφαλιά του Γούτα κατέληξε επίσης σε άουτ, ενώ στο 28’ ο Παπαδόπουλος έσωσε τον Αστέρα! Μετά από λάθος γύρισμα του Ματρικάρντι ο Ανδρούτσος παρενέβη, αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 33’ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ! Μετά από μακρινό φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ, ο Πασαλίδης επωφελήθηκε και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου άνηκε στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες απείλησαν στο 36’ με τον Μανούσο, αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην εκπνοή ισοφάρισαν! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο και τραγική έξοδο του Παπαδόπουλου, ο Ρισβάνης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο Αστέρας κυρίαρχος στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έκαναν τα πάντα εκτός από το να πετύχουν γκολ. Στο 66’ μετά από σέντρα του Τασουλή και κόντρα σε αμυντικό, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Ντέλετιτς, ενώ στο 76’ οι αμυντικοί πρόλαβαν το πλασέ του ίδιου! Στην τελευταία καλή στιγμή κεφαλιά του Μπαράλες στο 86’ πέρασε λίγο άουτ.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 34′ Πασαλίδης-45′ Ρισβάνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38′ Μπελόκ, 84′ Πασαλίδης-7′ Γούτας, 30′ Κιβρακίδης, 56′ Μπαένα, 65′ Κατράνης, 72′ Βέλλιος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαμούρης (Πειραιά), Σίπκας (Σάμου), Κωνστάντιος (Εύβοιας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπελόκ (90+2′ Αντζουλάς), Μουνάφο (46′ Φερνάντεθ), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Μπουζούλατζιτς, Κατράνης, Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Χαρίσης (27′ Μπαένα), Κιβρακίδης, Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης), Μανούσος (70′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέγιο).

Δείτε ακόμη

Πρόβλημα με Μπακάκη στην ΑΕΚ
Ντέρμπι αιωνίων του γοήτρου!
Ο θάνατός σου η ζωή μου στο Ξάνθη-Παναιτωλικός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις