Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Αμφίβολος για Άρη ο Μπακάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Αμφίβολος για Άρη ο Μπακάκης

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η ισοπαλία με τον Άρη, πέραν του «σοκ» που προκάλεσε στην ΑΕΚ, «γέννησε» ένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα, αυτό του Μπακάκη.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η ισοπαλία με τον Άρη, πέραν του «σοκ» που προκάλεσε στην ΑΕΚ, «γέννησε» ένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα, αυτό του Μπακάκη. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Αυτές δεν υποχώρησαν σήμερα και ο διεθνής μπακ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Άρη τουλάχιστον αμφίβολη. Στην Ένωση υπάρχει φόβος ότι ο Μπακάκης δεν θα είναι έτοιμος την Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει ο Παουλίνιο. Κατά τα άλλα, όσοι έπαιξαν κόντρα στον Άρη έκανα σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Γαλανόπουλος και Μπότος που έκαναν ατομικό. Η προπόνηση της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.

Κατά τα άλλα ο Μάσιμο Καρέρα ήταν ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη. «Ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή, μια δύσκολη ομάδα κι έτσι ήταν. Ήταν λογικό μάλιστα όταν δεν σκοράρεις σε 5-6 ευκαιρίες που έχεις, μετά να δυσκολεύεσαι να κερδίσεις. Έτσι συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, τις χάσαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε χώρο, ειδικά όταν κλείνεται περισσότερο και ο αντίπαλος. Δύο φορές καταφέραμε να ισοφαρίσουμε όμως και πρέπει να πω ότι η ομάδα έδειξε ξανά ότι έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι τα τελευταίο ματς, είμαστε μαζί με τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία», τόνισε στη NOVA ο Καρέρα για το χθεσινό ματς, ενώ για τη ρεβάνς με τον Άρη σχολίασε: «Θα είναι ένα ματς όπως το σημερινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ανοιχτά χαρτιά, θα τρέξουμε και θα παλέψουμε με στόχο την πρόκριση».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Άρης το 15ο «θύμα» του Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο πρόσθεσε ένα ακόμη «θύμα» στη λίστα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Άρης έγινε για τον Αργεντινό η 15η ομάδα κόντρα στην οποία σκόραρε με τα κιτρινόμαυρα. Να σημειωθεί ότι έχει σκοράρει σε όλα τα ντέρμπι, ενώ τα περισσότερα τέρματα τα έχει απέναντι στον Λεβαδειακό. Αναλυτικά η λίστα με τα «θύματα» του Σέρχιο Αραούχο: Λεβαδειακός (4), Παναθηναϊκός (3), Πανιώνιος (3), Ολυμπιακός (2), ΠΑΣ Γιάννινα (2), ΠΑΟΚ (2), Άρης (1), ΑΕΛ (1), Ατρόμητος (1), Πλατανιάς (1), Παναιτωλικός (1), Απόλλων Σμύρνης (1), Κέρκυρα (1), Απόλλων Λάρισας (1), Ριέκα (1).

Δείτε ακόμη

Ντέρμπι αιωνίων του γοήτρου!
Ο θάνατός σου η ζωή μου στο Ξάνθη-Παναιτωλικός
Τρίποντο εισιτήριο για το Europa League!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις