Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ματς φωτιά στην Ξάνθη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ματς φωτιά στην Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το παιχνίδι στην Ξάνθη είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ, αφού θα κρίνει την παραμονή.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το παιχνίδι στην Ξάνθη είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι άουτ, αφού θα κρίνει την παραμονή. Η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου», στις 19:30. Οι Ακρίτες έχουν ματς λιγότερο, αλλά πλέον έχουν μπλέξει για τα καλά για την παραμονή. Ήδη ο Παναιτωλικός προσπέρασε την Ξάνθη, του «κάνει» η ισοπαλία στο ματς αυτό, όμως δεν θέλει να σκέφτεται την ήττα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αρκάς Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαΐδη  (Μακεδονίας) και Αντώνη Σινιοράκη (Χανίων). Τέταρτος ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) και στο VAR οι Μανούχος, Πετρόπουλος.

Η προετοιμασία της Ξάνθης ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στα Πηγάδια. Ο Νίκος Καραγεωργίου θα επιλέξει την αποστολή πριν την έναρξη του αγώνα. Στο Παναιτωλικό προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, στη χθεσινή προπόνηση. Ο Γκμπόλι Αγκριμπί ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα και έμεινε εκτός όπως και ο Σίεστεντ. Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Για την πρωτιά στα πλέι άουτ!

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 19:15, με φόντο την πρωτιά στα πλέι άουτ! Οι Αρκάδες είναι στο +1, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Διαιτητής είναι ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Σίπκα, Κωνστάντιο και 4ος ο Κατσικογιάννης. Στο VAR οι Τζήλος, Τζιώτζιος. Ο Αστέρας αντιμετωπίζει προβλήματα για το ματς αυτό, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Άνχελ, Σουάρεθ και Βλάχος. Την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ντέλετιτς, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέγκις, Μπαράλες. Από πλευράς Ατρόμητου εκτός έμεινε ο Νταβιώτης, ενώ επιστρέφει ο Μάντσον. Στην αποστολή των Περιστεριωτών βρίσκονται οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης, Μάντσον.

Δείτε επίσης

Τρίποντο εισιτήριο για το Europa League!
Κανονιές αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
ΑΕΚ για… ψυχίατρο, 2-2 με Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις