Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ με το βασικό κίνητρο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ με το βασικό κίνητρο!

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το «el clasico» της Ελλάδας κλείνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με το κίνητρο να είναι μόνο το γόητρο!

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το «el clasico» της Ελλάδας κλείνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με το κίνητρο να είναι μόνο το γόητρο! Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21:30, όντας στο +16 από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί στους Θεσσαλονικείς θέλει κάτι… ψιλά για να κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, έχει ένα ακόμη κίνητρο, που είναι να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος! Βέβαια, το βασικό κίνητρο στο ντέρμπι των δύο αιωνίων είναι το γόητρο και γι’ αυτό θα παλέψουν και οι δύο! Οι πράσινοι δεν έχουν να χάσουν κάτι, αφού είναι στο -10 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δωδεκανήσιος Τάσος Σιδηρόπουλος θα σφυρίξει το ντέρμπι, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Βάτσιος (Δ. Αττικής) και για το VAR επιλέχθηκαν οι Κομίνης (Θεσπρωτίας) και Κουρομπύλια (Δ. Αττικής).

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ντέρμπι με μια σοβαρή απουσία, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνις αποφάσισε να τον προφυλάξει, έτσι ώστε να τον έχει στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εκτός θα μείνουν επίσης οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Σουντανί, καθώς ο Μορ που δεν υπολογίζεται. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Έχασε και Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Η ένταση στη χθεσινή προπόνηση με τον Ινσούα οδήγησε στο να τον χάσει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι αιωνίων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Αργεντινός μπακ θα «τελειώσει» άμεσα από το τριφύλλι. Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Περέα, Γιόχανσον, Νούνες, Μπεκ, Πούγγουρα και Νάγκι. Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Δείτε ακόμη

Ο θάνατός σου η ζωή μου στο Ξάνθη-Παναιτωλικός
Τρίποντο εισιτήριο για το Europa League!
Κανονιές αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις