Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ενομπακάρε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ενομπακάρε

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος βρέθηκε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος βρέθηκε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 22χρονος διεθνής Νιγηριανός επιθετικός μετέβη το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και έκλεισε το τυπικό μέρος της υπόθεσής του. Ο Ενομπακάρε έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το 2023 και ανακοινώθηκε επίσημα. Στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι το γήπεδο θα μιλήσει για εκείνον. Επίσης σημείωσε πως έψαξε αρκετά για την ΑΕΚ στο διαδίκτυο και θεωρεί ότι είναι μια ομάδα που του ταιριάζει. Ο Ενομπακάρε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γουλβς, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γουίγκαν.

Στην ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο 22 ετών διεθνής Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Μπράιτ Ενομπακάρε γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1998, στην πόλη Μπενίν της Νιγηρίας. Σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στην Αγγλία και ένα χρόνο αργότερα (2014) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Γουλβς, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές (9 γκολ, 4 ασίστ) με την ομάδα U23 του αγγλικού συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας μέσα στην επόμενη τριετία 49 συμμετοχές (3 γκολ, 1 ασίστ) με την πρώτη ομάδα. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στην σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ (6 συμμετοχές) και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Κόβεντρι (18 συμμετοχές, 6 γκολ, 3 ασιστ). Από το περασμένο καλοκαίρι έως τον Ιανουάριο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γουίγκαν. Έχει καταγράψει δύο διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ομάδα U23 της Νιγηρίας. Μπράιτ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Το γήπεδο θα μιλήσει για εμένα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Μπράιτ Ενομπακάρε ανέφερε ότι το γήπεδο θα «μιλήσει» γι’ αυτόν. Αναλυτικά τόνισε: «Είναι μια σπουδαία κίνηση (σ.σ. η μεταγραφή στην ΑΕΚ) και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για να είμαι ειλικρινής έψαξα στο ίντερνετ, όπως στο YouTube για το πώς παίζει και πώς προπονείται η ομάδα και πιστεύω ότι θα ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού μου, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν θέλω να μιλάω για μένα τόσο πολύ, νομίζω ότι το γήπεδο θα ‘μιλήσει’ για μένα».

Δείτε ακόμη

Βράνιες: Το όνομά μου είναι “σκάνδαλο”!
Νυμφεύεται ο δούλος του Θεού Σεμπά, τη δούλη του Θεού Ευτυχία!
Τρόλαρε μέχρι τελικής πτώσης τον Βάβρινκα ο Τζόκοβιτς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις