Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – παραλειπόμενα: Κρεμάστηκε ο Σεμπά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – παραλειπόμενα: Κρεμάστηκε ο Σεμπά!

Ποδόσφαιρο - παραλειπόμενα: Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε ο άλλοτε στράικερ του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Σαμπάμπ Σαουδικής Αραβίας!

Ποδόσφαιρο – παραλειπόμενα: Ο Σεμπά δεν μένει πια εδώ, η καρδιά του όμως πάντα κάτοικος Ελλάδας ήταν. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία έχει αποχωρήσει από το 2018 από τον Πειραιά. Προορισμός αρχικά η Κίνα και στη συνέχεια η Σαουδική Αραβία. Πριν, όμως, φύγει για άλλη γή άλλα μέρη ο Βραζιλιάνος είχε προλάβει να ερωτευτεί στην πατρίδα μας. Και ως καλό παιδί που δεν ήταν άλλοτε με την μία κι άλλοτε με την άλλη, αγάπησε και είπε να αποκαταστήσει το… αίσθημα και το παιδάκι που είχαν μαζί!

Ποδόσφαιρο – παραλειπόμενα: Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ευτυχία Σιδέρη, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια! Μάλιστα έχουν ήδη ένα κοριτσάκι δύο ετών. Πάντως, λίγα 24ωρα μετά τον γάμο, ο Βραζιλιάνος θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία, για να ενσωματωθεί στην Αλ Σαμπάμπ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Εμείς απλά να τους ευχηθούμε αμέτρητες ακόμα μέρες υγείας κι ευτυχίας!

https://www.instagram.com/p/CBnN__cg3xA/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις