Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βράνιες – σύλληψη: Νέα προβλήματα συμπεριφοράς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βράνιες – σύλληψη: Νέα προβλήματα συμπεριφοράς

Βράνιες - σύλληψη: Για τα μάτια νεαρής ο Βράνιες φέρεται να έπαιξε μπουνιές με θαμώνα νυκτερινού κέντρου και τον συνέλλαβαν!

Βράνιες – σύλληψηΟ παίκτης σκάνδαλο, ο άνθρωπος που πέφτει στα φώτα των προβολέων περισσότερο κι απο τυφλή μύγα, ο Ογκνιεν Βράνιες ξαναχτύπησε! Οπως αναφέρουν τα βοσνιακά ΜΜΕ, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και νυν (ξανά) της Αντερλεχτ, φέρεται να συνελήφθη στη Βοσνία μετά από καβγά. Περίεργο; Οχι. Δεν παύει να είναι είδηση όμως! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το MojaBanjaluka.info, ο 30χρονος αμυντικός το βράδυ της Παρασκευής (19/06) συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Μετά από έντονο καβγά με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς.

Ο Ντούσαν Κομλιένοβιτς είναι γιος του πρώην τεχνικού διευθυντή ομάδας της πατρίδας του. Η διαμάχη φέρεται να ξέσπασε σε εστιατόριο όταν ο Ογκνιεν Βράνιες, άρχισε να πετάει προς την κοπέλα του Κομλιένοβιτς άνθη και άλλα αντικείμενα! Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί καθώς όπως συνεχίζει το δημοσίευμα ο Κομλιένοβιτς αντέδρασε. Ο Βράνιες τον πλησίασε και στη συνέχεια τον χτύπησε ενώ του έσπασε και δόντι.

Το σκάνδαλο με την Καρλέουσα δεν ήταν τυχαίο, τα τραβάει ο οργανισμός του

Βράνιες – σύλληψη: Προσαγωγή ή σύλληψη

Η αστυνομία κλήθηκε να επαναφέρει την τάξη και έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα. Οδήγησε τον Βόσνιο σαματαζή ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα,  με την κατηγορία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση από επίσημα χείλη. Από την πλευρά της η αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη δύο ατόμων, χωρίς να διευκρινίζει τα ονόματα τους.

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις