Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Τζόκοβιτς: Τι Νόλε; Τρόλε!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τένις – Τζόκοβιτς: Τι Νόλε; Τρόλε!

Τένις - Τζόκοβιτς: Τιτίβισμα στο τουίτερ με φωτογραφία και πείραγμα στον Ελβετό για το θρυλικό καρώ σορτσάκι του τελικού Ρολάντ Γκαρός 2015

ΤένιςΤζόκοβιτς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ισχυρή φήμη ατελείωτου τρολ. Πειραχτήρι από τα λίγα, δεν διστάζει να κάνει πλάκα σε μπολ μπόις, διαιτητές, επόπτες, θεατές, αντίπαλους. Αυτή τη φορά οι ικανότητές του να πειράζει για τον παραμικρό λόγο τον οποιονδήποτε πήραν επικές διαστάσεις. Θυμα του; Ο Σταν Βαβρίνκα. Ο Ελβετός είχε κατακτήσει το κορυφαίο χωμάτινο τουρνουά στον κόσμο το 2015 φορώντας ένα απίθανα κακόγουστο για αγώνα τενις σορτσάκι. Εναν καρό κοκκινοβυσσινί ρόμβο που είναι μια χαρά για θάλασσα ή χαλαρό φραπέ στην παραλία, αλλα επ ουδενί για τελικό στο θρυλικό Φιλίπ Σατριέ!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Νόλε έπαιξε έναν αγώνα [ροπόνησης και σχολείο τένις παράλληλα για τον πιτσιρικά του, τον Στέφαν. Ολα αυτά έγιναν αμέσως μετά την επιστροφή από τη θάλασσα και ο Νόλε φορούσε το σορτς-μαγιό του όταν τον απαθανατίσε η φωτογραφική μηχανή. Ο Σέρβος χωρατατζής ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter, τάγκαρε και τπν Βαβρίνκα και σχολίασε καυστικά: “Μετά από μάθημα με τον Στεφάν καθαρίσαμε το κορτ. Συγχωρέστε με για την επιλογή στο σορτσάκι, ήρθαμε στο γήπεδο από την παραλία. Αλλοι έχουν τέτοιου στυλ σορτσάκια για επίσημα παιχνίδια τένις”! 

Τένις – Τζόκοβιτς: Ο Σταν το έκανε rt!

Ο ακομπλεξάριστος 35χρονος Ελβετός, μετά το ταγκ, ασφαλώς και δεν εκνευρίστηκε. Ισα ίσα! προχώρησε άμεσα σε re-tweet του Νόλε με καρδουλα και emoticon γέλιου μέχρι δακρύων! Και από κάτω φίλοι του Τένις και του Εβετού πόσταραν δεκάδες φωτογραφίες με την ιστορική φωτογραφία με το Ρολάντ Γκαρός, το σορτσάκι και τον Βάβρινκα!

https://twitter.com/stanwawrinka/status/1274308347106406401

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις