Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Με ιδρώτα στο +5
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Με ιδρώτα στο +5

Πριμέρα Ντιβιζιόν - αγωνιστικό: Οι Μπλαουγκράνα 2-0 την Λεγανιές - Πολύτιμο “Χ” της Εσπανιόλ ψαλίδισε τα φτερά της Χετάφε - Βούλιαξε τη Μαγιόρκα 1-0 η Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Τα βρήκε σκούρα η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Λεγανιές, αλλά έφτασε εύκολα στο τελικό 2-0. Έτσι άνοιξε εκ νέου τη διαφορά στο +5 από την Ρεάλ, που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η Μπαρτσελόνα παρότι είχε την κατοχή δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην εστία της Λεγκανές. Στο 41’ ο Ανσού Φατί με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 1-0 και όλα πήραν το δρόμο τους. Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτη κυρίαρχος, δεν απειλήθηκε και στο 64’ είχε ακυρωθέν γκολ του Γκριεζμάν, λόγω οφσάιντ στον Σεμέδο. Στην επανάληψη απόμενε μόνο να σφραγιστεί το τρίποντο, κάτι που επιτεύχθηκε στο 69’. Ο Μέσι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Χετάφε έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην 4άδα και να αγκαλιάσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμεινε στο 0-0 με την Εσπανιόλ, η οποία πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή. Ο άθλος είναι ακόμα μεγαλύτερος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από το 16′ έπαιζαν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Εσπινόσα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Βουλιάζει στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων

Στο τρίτο ματς του προγράμματος της Τρίτης, η Μαγιόρκα, που επίσης μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό έχασε 1-0 από τη Βιγιαρεάλ. Ηταν άτυχη η ομάδα των Βαλεαρίδων και είχε φάσεις για να ισοφαρίσει ακόμα και να γυρίσει το σκορ. Ομως έχασε, με το 1-0 για τη Βιγιαρεάλ να κρίνεται από το γκολ του Κάρλος Μπάκα στο 16’.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις