Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Ο Ατρόμητος άξιζε τη νίκη»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Ο Ατρόμητος άξιζε τη νίκη»

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Αν υπάρχει μια ομάδα που άξιζε τη νίκη στο ματς του Περιστερίου ήταν ο Ατρόμητος, όπως τόνισε μετά τον αγώνα ο Σάββας Παντελίδης.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Αν υπάρχει μια ομάδα που άξιζε τη νίκη στο ματς του Περιστερίου αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Σάββας Παντελίδης. Επίσης σημείωσε ότι στόχος της ομάδας του ως το φινάλε είναι να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί. Παράλληλα, ο τεχνικός του Ατρόμητου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Κάτι φυσικά που οφείλεται στο γεγονός ότι οι Περιστεριώτες έδωσαν σήμερα το πρώτο επίσημο ματς τους. Θυμίζουμε ότι το ματς της πρεμιέρας των πλέι άουτ με την Ξάνθη είχε αναβληθεί προληπτικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Μείναμε πίσω στο σκορ, ευτυχώς μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών», τόνισε ο Παντελίδης μετά το ματς και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν πραγματικά μία καλή προσπάθεια. Κλείσαμε τον αντίπαλο, χωρίς να κάνουμε μεγάλες ευκαιρίες. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμείς. Στόχος είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Μάντζιος: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της Λαμίας σχολίασε μετά το ματς: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι (σ.σ. για το ξεκίνημα στα πλέι άουτ με 4 βαθμούς μετά από δύο ματς). Πέρα από το αποτέλεσμα είναι και η εμφάνιση. Πήραμε αποτέλεσμα κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος. Δείχνει ότι είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει πολύ στη διακοπή. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στη φάση του γκολ του Ατρόμητου έχω την εντύπωση, γιατί το είδα καλά, νομίζω ότι η απόφαση αυτή είναι λάθος. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαμε απειληθεί πολύ από τον Ατρόμητο παρά μόνο με στατικές φάσεις».

Δείτε ακόμη

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ικανοποιημένος ο Ξηροφώτος
Τον κράτησε όρθιο ο Διούδης, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-0
Έκοψαν στη… μέση, 1-1 Ατρόμητος και Λαμία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις