Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η Λαμία κράτησε τον βαθμό ως το τέλος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η Λαμία κράτησε τον βαθμό ως το τέλος

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ατρόμητος και Λαμία μοιράστηκαν τον βαθμό στο Περιστέρι, όπου ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ο Ατρόμητος έδειξε ανεπηρέαστος από την αποχή και είχε πολύ καλή εικόνα. Η Λαμία συνέχισε με αξιόλογη εμφάνιση, αντίστοιχη της πρεμιέρας με τον Βόλο. Έτσι, στο Περιστέρι ήρθε η μοιρασιά με το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αποτέλεσμα που της φέρνει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και με εξαίρεση τα δύο γκολ το πρώτο μέρος έχει ήδη ξεχαστεί. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερο ρυθμό από το 75’ και μετά και θα μπορούσαν να φτάσουν τη νίκη. Ωστόσο, η τύχη τους γύρισε την πλάτη και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, αν και είχαν τις ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία έκλεισε καλά τους χώρους και… καιροφυλακτούσε για προοπτική αντεπιθέσεων. Δεν τα κατάφερε με αυτόν τον τρόπο, αλλά με στατική φάση πήρε το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα του Σασί ο Αντέτζο με δυνατό κοντινό σουτ έκανε το 0-1 στο 44’. Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ και ο Γκάλο με απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-1. Πάντως από το ριπλέι φάνηκε να μην υπάρχει παράβαση! Γεγονός που προκάλεσε τις δίκαιες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Το δοκάρι του στέρησε τη νίκη!

Από το 75’ και μετά ήταν σαν πήρε ο Ατρόμητος μπρος για τα καλά! Οι Περιστεριώτες πίεσαν τη Λαμία και λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Ήταν στην κορυφαία στιγμή του Ατρόμητου, στο 84’, όταν η κεφαλιά του Ρισβάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 45+4’ Γκάλο-44’ Αντέτζο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Μανούσος, 82′ Μπουσούλατζιτς-18′ Νιάς, 59′ Μπεχαράνο, 79′ Σασί.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσης-Μωυσιάδης, Κόλλιας (Ηπείρου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Χαρίσης (46′ Ουμπίδες), Ανδρούτσος (74′ Ραμπέγιο), Ντε Πο (65′ Βέλλιος), Νταβιώτης (46′ Ενσικουλού), Μανούσος (87′ Γιακουμάκης).

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Νιάς, Μπεχαράνο (63′ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (64′ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (90+4′ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46′ Βασιλόγιαννης), Σασί (89′ Σάλιακας).

Δείτε ακόμη

Καλάθης: Μαζί με την εθνική στον Καναδά
Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!
Ρόουζ: «Θέλω Κύπελλο με τον Άρη»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις