Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Άρης: «Όλοι σκέφτονται τον επαναληπτικό»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: «Όλοι σκέφτονται τον επαναληπτικό»

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Μπορεί ο Άρης να διεκδικεί την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ, ωστόσο όλοι σκέφτονται το Κύπελλο. Αυτό υποστήριξε ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Μπορεί ο Άρης να διεκδικεί την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ, ωστόσο όλοι σκέφτονται το Κύπελλο. Αυτό υποστήριξε στην κάμερα της NOVA ο Λίντσεϊ Ρόουζ και πρόσθεσε ότι θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με τους κιτρινόμαυρους. Ο 29χρονος αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή στη δράση μετά την καραντίνα. Σχολίασε τη θέση του δεξιού μπακ, στην οποία αγωνίζεται στον Άρη. Τέλος, αναφορικά με τη μεταγραφολογία και τα σενάρια που υπάρχουν ο Ρόουζ σημείωσε πως στο μυαλό του είναι ο Άρης. Και συγκεκριμένα το να κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου στη φετινή σεζόν!
«Ένα δύσκολο παιχνίδι είναι επίσημο και θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά στο μυαλό μας έχουμε το Κύπελλο και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ οπότε βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι», τόνισε για το αυριανό ματς του Φαλήρου ο Ρόουζ, ενώ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου σχολίασε: «Όλοι σκέφτονται αυτό το παιχνίδι ξεκάθαρα. Βέβαια, έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ θα είναι ιδιαίτερο, ωστόσο όλοι σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της χρονιάς».

Σούπερ Λιγκ-Άρης: «Θέλω το Κύπελλο»

Το όνομά του έχει εμπλακεί ήδη σε μεταγραφικά σενάρια. Για το θέμα αυτό ο Ρόουζ ήταν σαφής: «Ναι φυσικά ακούω τις φήμες, αλλά στο μυαλό μου έχω μόνο τα παιχνίδια που έχω με τον Άρη. Θέλω να τελειώσω αυτή τη σεζόν, φέρνοντας το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη οπότε δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

Για την επιστροφή στη δράση ο 29χρονος άσος των κιτρινόμαυρων σχολίασε: «Πρώτα απ’όλα ήταν πολύ καλό που μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, έστω και χωρίς την παρουσία του κόσμου μας. Κατά την διάρκεια της καραντίνας ακολουθήσαμε ένα πρωτόκολλο τους δύο μήνες δουλέψαμε πολύ σκληρά και τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε πολύ σκληρά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. Δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, ωστόσο είναι μια καλή αρχή».

Τέλος για τη θέση που αγωνίζεται και τις ασίστ που έχει μοιράσει ο Ρόουζ είπε: «Εγώ αυτό που λατρεύω είναι να παίζω ποδόσφαιρο, μπορώ να παίξω δεξί μπακ κεντρικός αμυντικός ως αμυντικό χαφ, επιθετικός και όπου με βάλει ο προπονητής. Επίσης δίνω ότι καλύτερο μπορώ για να ωριμάσω σε αυτή τη θέση δεν είναι η φυσική μου θέση αλλά προσπαθώ και παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Πλέον μετράω τις ασίστ. Αυτό είναι ένα από τα καθήκοντα που έχει ο δεξιός μπακ και να μοιράζει ασίστ και να σκοράρει. Προσπαθώ όπως είπαμε και πριν να βελτιώνομαι. Είμαι επαγγελματίας αθλητής και ανταγωνιστικός κάθε μέρα θέλω να βελτιώνομαι».

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Με Σούντγκρεν, Ματίγια στο Φάληρο

Με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να επιστρέφει στην αποστολή θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης. Παράλληλα, για τους κίτρινους είναι ξανά διαθέσιμος ο Ματίγια που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, σταθερά εκτός παραμένει ο Ντιγκινί. Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Εμάν, Ρόουζ, Ιντέγε, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Ντουάρτε, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης και Μπακούτσης.

Δείτε ακόμη

Παουλίνιο: «Όλα τα ματς τελικοί»
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις