Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Δεν έχει περιθώριο για απώλειες η ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Δεν έχει περιθώριο για απώλειες η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ως τελικούς βλέπουν τα εναπομείναντα ματς στα πλέι οφ, στην ΑΕΚ, κατά τον Παουλίνιο. Αυτό τόνισε στη NOVA ο Πορτογάλος άσος της Ένωσης.

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ως τελικούς βλέπουν τα εναπομείναντα ματς στα πλέι οφ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Παουλίνιο. Αυτό τόνισε στη NOVA ο Πορτογάλος άσος της Ένωσης και σημείωσε ότι η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ είναι αναγκαία. Άλλωστε, μόνο έτσι θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της 2ης θέσης οι κιτρινόμαυροι. Ο Παουλίνιο υποστήριξε ότι θα πρέπει να μπουν όλοι αποφασισμένοι στο ματς του Ηρακλείου. Παράλληλα, ανέφερε ότι η αύξηση της θερμοκρασίας θα επηρεάζει περισσότερο, γι’ αυτό και η κατοχή της μπάλας είναι πολύ σημαντική. Τέλος χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα τους Κρητικούς, που είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους.

«Όσο περνάνε οι μέρες και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, όσο γίνεται, γιατί είναι λογικό η κούραση να βγαίνει πιο γρήγορα», τόνισε ο Παουλίνιο και συνέχισε: «Όταν η ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας δεν κουράζεται τόσο. Οπότε θα προσπαθούμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή, ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ εσύ μπορείς να δημιουργήσεις και να σκοράρεις. Κάπως έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: «Να τα δούμε όλα σαν τελικούς»

Για τη συνέχεια και το ματς με τον ΟΦΗ, ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ είπε: «Θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ευκαιρίες. Σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για τη 2η θέση. Πλέον είναι όλοι οι αγώνες τελικοί, δεν έχουμε περιθώριο πλέον, πρέπει να μπούμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Τέλος, για την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη ο Πορτογάλος ανέφερε: «Ο ΟΦΗ είναι μια ποιοτική ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Γνωρίζουμε την ομάδα του ΟΦΗ και τους παίκτες της. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της, κυρίως όταν έχει τον κόσμο της. Τώρα δε θα τον έχει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατή. Οπότε, εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας τρόπο σκέψης, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ελπίδες για Βράνιες

Ενώ όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει θέμα με τον Βράνιες, τώρα τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν ξανά υπέρ της ΑΕΚ. Όπως είχε γίνει γνωστό η Άντερλεχτ είχε αρνηθεί την επέκταση του δανεισμού του κατά έναν μήνα. Ωστόσο, σύμφωνα με μέσα του Βελγίου, ο μοβ δείχνουν να αλλάζουν στάση. Όπως αναφέρεται, η Άντερλεχτ θα αφήσει τον Βόσνιο στην ΑΕΚ για ακόμη έναν μήνα, αλλά και τους υπόλοιπους δανεικούς της. Στο δημοσίευμα γράφεται χαρακτηριστικά ότι η Άντερλεχτ δεν θα… χαλάσει τις ζωές των παικτών που έχει δώσει δανεικούς. Ακόμη κι αν τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουλίου. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται δεν θα υπάρξει το παραμικρό επιπλέον κόστος.

Δείτε ακόμη

Σε δύο μέτωπα τα πλέι άουτ
Η μάχη της 2ης θέσης σε πρώτο πλάνο
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις