Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Καλάθης: Μαζί στον Καναδά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Καλάθης: Μαζί στον Καναδά!

Εθνική - Καλάθης: Ο ομογενής γκαρντ, παρότι αλλάζει ομάδα για την εθνική είναι αμετακίνητος και δήλωσε βέβαιος πως θα παίξει στο προολυμπιακό

ΕθνικήΚαλάθης: Ο Νικ Καλάθης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως η Βαρκελώνη θα είναι η νέα πόλης κατοικίας του. Αν και ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” κάτι. Ο προοικισμένος γκαρντ, πάντως, αναφορικά με την εθνική είναι αμετακίνητος! Και μιλώντας για όλα στην ΕΡΤ, δήλωσε με βεβαιότητα πως θα παίξει με την Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό του Καναδά.

“Ναι, σίγουρα θα παίξω με την εθνικη στον Καναδά. Είμαι απολύτως βέβαιος. Το περιμένω με ενθουσιασμό. Προφανώς, ήταν ατυχία αυτό που έγινε φέτος, αλλά ένας από τους βασικούς στόχους μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες” δήλωσε ο Καλάθης σε ερώτηση αν θα είναι στην εθνική και του χρόνου στο προολυπιακό τουρνουά.

Εθνική – Καλάθης: “Με Γιάννη και Ρικ”

Οσο για το αν η πρόκριση στους Ουμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας αποτελεί, ο Καλάιθης υπογράμμισε: “Είναι τεράστια πρόκληση, ξέρω ότι κι άλλοι παίκτες επίσης δεν είχαν αυτή την εμπειρία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε όλοι μαζί στο επόμενο επίπεδο και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει μαζί με τον  Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ρικ Πιτίνο. Για εμένα είναι και οι δύο σπουδαία άτομα και όποιος από αυτούς μπορεί να έρθει, ας έρθει”. 

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις