Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Πλέι άουτ: Έβαλε δύσκολα στην Ξάνθη ο Βόλος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Πλέι άουτ: Έβαλε δύσκολα στην Ξάνθη ο Βόλος

Σούπερ Λιγκ-Πλέι άουτ: Την παραμονή στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Βόλος, που επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Ξάνθης.

Σούπερ Λιγκ-Πλέι άουτ: Την παραμονή στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Βόλος, που επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Ξάνθης. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 30 βαθμούς και άφησαν σε δυσχερή θέση τους φιλοξενούμενους. Οι Ακρίτες παρέμειναν στους 18 και αύριο μπορεί να βρεθούν στην προτελευταία θέση (με ματς λιγότερο), αν ο Παναιτωλικός κερδίσει. Μάλιστα, η Ξάνθη έχασε και τον Εντουάρντο, ο οποίος τραυματίστηκε και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στον αστράγαλο! Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το γκολ του Μάριου Τσαούση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε το ματς. Ο Μάντζης έκανε ωραία ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή «σέρβιρε» στον Τσαούση, ο οποίος πλάσαρε σωστά για το τελικό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, κυρίως από στατικές φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Είχαν την κατοχή κατά κύριο λόγο, αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Η αγωνιστική απραξία τους για 104 ημέρες ήταν έκδηλη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η καλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 14’ όταν ο Γκουαροτσένα απομάκρυνε την κεφαλιά του Λισγάρα, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Πλέον οι Ακρίτες θα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο για να μην κινδυνεύσουν. Σε γενικές γραμμές το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και οι αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες.

Σούπερ Λιγκ-Πλέι άουτ: Στο νοσοκομείο ο Εντουάρντο!

Στο ημίωρο της αναμέτρησης ο Νίκος Καραγεωργίου υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Εντουάρντο στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Φεράρι τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Δύο λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Μπαριέντος και μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο του Βόλου! Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στον αστράγαλο. Αν αυτό επιβεβαιωθεί ο Εντουάρντο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το φύλλο αγώνα
ΓΚΟΛ: 45’+2’ Τσαούσης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 60′ Ντεντάκης – 28′ Εντουάρντο, 40′ Μπαξεβανίδης, 75′ Τζουρίτσκοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου-Καρατζίκας, Ζήδρας (Αθηνών)

ΒΟΛΟΣ (Στ. Ξηρόφωτος): Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Μαξ Αουγκούστο, Ζοάο Φερνάντο (80′ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Τσαούσης (89′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μάντζης (93’  Νάτσο Κάσες).

ΞΑΝΘΗ (Ν. Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς (70′ Μουλέν), Καμαρά (53′ Τερκί), Στούρτζεον, Ουίλιαμ (70′ Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (30′ λ. τρ. Μπαριέντος), Φοσέ (53′ Κάστρο).

Δείτε ακόμη

Ρόουζ: «Θέλω Κύπελλο με τον Άρη»
Παουλίνιο: «Όλα τα ματς τελικοί»
Σε δύο μέτωπα τα πλέι άουτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις