Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ο Διούδης έδωσε τον βαθμό στον ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ο Διούδης έδωσε τον βαθμό στον ΠΑΟ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Χωρίς νικητή και σκορ έληξε η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με την εικόνα των πρώτων 35 λεπτών.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Χωρίς νικητή και σκορ έληξε η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Κάτι που μοιάζει με μαγική εικόνα. Τουλάχιστον για τα πρώτα 35 λεπτά του ντέρμπι. Διάστημα κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε και θα μπορούσε να προηγείται εύκολα με 2-0. Γιατί δεν το κατάφερε; Επειδή απέναντί τους οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του Βορρά έβρισκαν «τοίχο». Σε αυτό είχε μετατραπεί ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος δεν άφησε να περάσει τίποτα προς την εστία του. Έκανε τουλάχιστον πέντε σωτήριες επεμβάσεις στο ματς, οι τέσσερις εκ των οποίων στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε. Είπε «όχι» σε πλασέ του Μπίσεσβαρ στο 3’ και του Λημνιού στο 6’! Μπλόκαρε το σουτ του Βιεϊρίνια στο 12’ και στο 27’ απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Λημνιού. Στην εξέλιξη της τελευταίας φάσης Λημνιός και Μπίσεσβαρ αστόχησαν υπό την πίεση του Ινσούα.

Από το 35’ κι έπειτα οι πράσινοι ισορρόπησαν, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Απλά έβγαλαν «αναίμακτα» το ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε τελείως η εικόνα. Η είσοδος του Αγιούμπ βοήθησε τον Παναθηναϊκό να βελτιωθεί. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Στο 47’ ο Πέλκας, μετά από ασίστ του Άκπομ, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε, αλλά ο Διούδης απέκρουσε ξανά. Εκεί κάπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίστεψαν πως ότι κι αν κάνουν δεν θα νικήσουν τον Διούδη. Η ψυχολογία και ο ρυθμός τους έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει συνεχώς μέτρα. Στο τέλος πίεσε και λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη. Μετά από σέντρα του Κολοβού, ο Καμπετσής έβαλε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Τέλος η σεζόν για Νάγκι

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Ντομινίκ Νάγκι. Ο Ούγγρος εξτρέμ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην έσω κεφαλή γαστροκνήμιου. Έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το φινάλε.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21′ Μπουζούκης, 66′ Αγιούμπ, 90+2′ Γιόχανσον, 90+5′ Ινσούα – 36′ Πέλκας, 53′ Ελ Καντουρί, 90+2′ Λάμπρου, 90+2′ Γιαννούλης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάς (Πέλλας)-Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καρσιώτης (Κορινθίας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης (73’ Καμπετσής), Ζαχίντ (46’ Αγιούμπ), Μπουζούκης (87’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης (57’ Ανουάρ), Μακέντα (87’ Νούνες).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιερίνια (46’ Μάτος), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (86’ Μαουρίσιο), Ελ Καντούρι, Λημνιός (86’ Σβιντέρσκι), Πέλκας (77’ Ροντρίγκο), Μπίσεσβαρ (46’ Λάμπρου), Άκπομ.

Δείτε ακόμη

Έκοψαν στη… μέση, 1-1 Ατρόμητος και Λαμία
Καλάθης: Μαζί με την εθνική στον Καναδά
Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις